Miért ciki ma Magyarországon meztelenül szaunázni?
kulturális különbségek
ez olyan, hogy más országban kifejezetten illendő étkezés után büfögni, ennek elmulasztása pedig súlyos illetlenség, nálunk pedig pont fordítva van
Jaj jól van, menjél már a pi csába a klóros nadrágoddal.
Alapból illik törölközőt magad alá helyezni, mert a ganaj, ami kifolyik a másikból ott szárad rá a padra.
Szal miért nem írod le, hogy látens homár vagy, vagy a másik lehetőség, hogy az eszed akarod játszani.
Nekem ne, mert lehet többet voltam már szaunában, mint te.
1. A szexualitás nincs kizárva a nemek elkülönítésével, mert léteznek melegek, leszbikusok, biszexuálisok, pánszexuálisok meg minden.
2. Ma olyan kultúrában élünk, hogy ciki a meztelenkedés. A strandon fürdőruhában is megnéznek, kibeszélnek. Amíg mások teste egy felnőttnek vicc, addig lehetetlen, hogy természetes legyen.
3. Ha nálunk is fejlett szauna kultúra lenne, a te fütyid sem állna fel a meztelen női testre, egyszerűen azért, mert nem hiszem, hogy egy uniszex szaunában, több tucat idegennel összezárva az izzasztó melegben el tudnál annyira vonatkoztatni, hogy szexinek lásd a helyzetet.
4. Szerintem sem lenne rossz, ha normális lenne a meztelenkedés - persze nem ész nélkül. De akkor nem lehetne semmit eladni szexszel. Mondjuk Rihanna meg a többi cicivillantós lányzó meg a sok fukszos rapper, akiket csupaszseggű rlblk vesznek körül nem lenne sehol.
Milyen klórgőz?
Mondom, hogy csak az eszed játszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!