Miért ciki ma Magyarországon meztelenül szaunázni?
Sajnos nálunk győzött a prüdéria a kulturált meztelenkedés és a fejlett szaunakultúra helyett... A fejekben kellene rendet tenni, és akkor nem a börtönszexre asszociálnának az emberek a textilmentes szauna említésénél, és nem kicsinyelnék le a ruhából kipárolgó vegyi anyagok hatását.
A fenekünk alá tett törülköző teljesen normális, sőt szégyenlősebb hölgyeknek (és uraknak) a tiszta frottírtörülköző maguk köré tekerése is.
Aki úgy gondolja, hogy a meztelen szaunázás egyfajta szexuális vágyserkentő, az félek, nagyot fog koppanni, ha egyszer kipróbálja. Nem akarok gonosz lenni, de nem tudom tapintatosabban leírni az eddig általam tapasztaltakat. A választék általában igen széles: a lógó mellű, szőrös p.n.ájú, narancsbőrös "nőktől" kezdve a pocakos, csöcsös férfiakig van minden. Ha az itt válaszolgatók visuont erre gerjednek, akkor elnézést, és vegyétek úgy, hogy nem szóltam semmit. :D
Ellenkező esetben nehogy azt higyje bárki is, hogy a szaunában csupa topmodell alkatokkal fog találkozni, mert mondom, nagy csalódás lesz a vége.
1. A szexualitás nincs kizárva a nemek elkülönítésével, mert léteznek melegek, leszbikusok, biszexuálisok, pánszexuálisok meg minden.
- Ez így nem igaz. Mint írtam a szauna nem szexualitásra való közösségi tér. Finnországban, Oroszországban is elkülönítik a nemeket, de a baráti társaságok szaunáznak már vegyesen is, sőt több helyen csak vegyesen. Inkább egy meleg, bi, pánszexuális meztelen férfi legyen bent mint egy heteroszexuális fürdőruhás. Amíg valaki nem mozdul a másikra és ez intelligencia kérdése.
2. Ma olyan kultúrában élünk, hogy ciki a meztelenkedés. A strandon fürdőruhában is megnéznek, kibeszélnek. Amíg mások teste egy felnőttnek vicc, addig lehetetlen, hogy természetes legyen.
- Ezt nem tapasztaltam, hogy már fürdőruhában is megnéznek, kibeszélnek. Igaz ha így folytatjuk semmiben sem leszünk különbek a migránsoktól, mert pl. náluk az vallás miatt tilos a meztelenkedés. Akkor hamarosan burqában meg leplekben strandolunk, ez kiábrándító jövő, ebből is látszik feladjuk az európai szabadság kultúrát, nagyon nem kéne. Bocs ez off volt, nem akartam politikába vinni a kérdést.
3. Ha nálunk is fejlett szauna kultúra lenne, a te fütyid sem állna fel a meztelen női testre, egyszerűen azért, mert nem hiszem, hogy egy uniszex szaunában, több tucat idegennel összezárva az izzasztó melegben el tudnál annyira vonatkoztatni, hogy szexinek lásd a helyzetet.
El tudok vonatkoztatni, függetlenül attól, hogy milyen a szauna kultúra Magyarországon. Uniszex szaunában is elvonatkoztatnék, egyszerűen nem gondolnám tovább amit nem kell, a hölgy szemébe néznék ha beszélne hozzám és a gondolataim a gőz, relaxáció, a felöntés illata körül forogna nem a bentlévő nők testén. Nem is lenne pihentető a szauna, ha a szexről szólna mert az is energiát von el a szervezettől.
4. Szerintem sem lenne rossz, ha normális lenne a meztelenkedés - persze nem ész nélkül. De akkor nem lehetne semmit eladni szexszel. Mondjuk Rihanna meg a többi cicivillantós lányzó meg a sok fukszos rapper, akiket csupaszseggű rlblk vesznek körül nem lenne sehol.
- Ez csak jó lenne, mert nem lenne ennyi R'Banckodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!