Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért ciki ma Magyarországon...

Jules19 kérdése:

Miért ciki ma Magyarországon meztelenül szaunázni?

Figyelt kérdés
A fejlett szauna kultúrával rendelkező országokban természetes, hogy meztelenül szaunáznak. Klóros fürdőruhában főzni magát az embernek nem egészséges, se annak a ki benn ül, se annak aki mellette beszívja a klórgőzt. A vicc, hogy tudok egy helyet, ahol külön szauna van férfiaknak és nőknek is (nyílván azért mert meztelenül illene használni), tehát a szexualitás kizárva, és mégis fürdőgatyában főnek az emberek egy két kivételtől eltekintve. Valaki adjon erre valami racionális magyarázatot.

2016. jan. 28. 22:34
1 2
 11/15 Kqwert Gábor ***** válasza:
100%

Sajnos nálunk győzött a prüdéria a kulturált meztelenkedés és a fejlett szaunakultúra helyett... A fejekben kellene rendet tenni, és akkor nem a börtönszexre asszociálnának az emberek a textilmentes szauna említésénél, és nem kicsinyelnék le a ruhából kipárolgó vegyi anyagok hatását.

A fenekünk alá tett törülköző teljesen normális, sőt szégyenlősebb hölgyeknek (és uraknak) a tiszta frottírtörülköző maguk köré tekerése is.

2016. jan. 29. 09:41
 12/15 anonim ***** válasza:
79%

Aki úgy gondolja, hogy a meztelen szaunázás egyfajta szexuális vágyserkentő, az félek, nagyot fog koppanni, ha egyszer kipróbálja. Nem akarok gonosz lenni, de nem tudom tapintatosabban leírni az eddig általam tapasztaltakat. A választék általában igen széles: a lógó mellű, szőrös p.n.ájú, narancsbőrös "nőktől" kezdve a pocakos, csöcsös férfiakig van minden. Ha az itt válaszolgatók visuont erre gerjednek, akkor elnézést, és vegyétek úgy, hogy nem szóltam semmit. :D

Ellenkező esetben nehogy azt higyje bárki is, hogy a szaunában csupa topmodell alkatokkal fog találkozni, mert mondom, nagy csalódás lesz a vége.

2016. jan. 29. 11:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Azért van törölköző hogy magadra tekerd ha szégyenlős vagy ennyi. Én voltam olyan helyen ahol felhívták a figyelmem hogy ruhába tilos bemenni oda, levettem a fürdőnadrágomat, barátnőm a bikinijét, magunkra tekertünk törölközőt és úgy mentünk be. Igaz rajtunk kívül 2 30 év körüli csinos nő volt bent szintén törölközővel és egy 40 év körüli férfi szintén törölközőben. De mondták hogy aki törölköző nélkül akar szaunázni az mehet egy külön részre ahol külön van férfi és női kabin, de volt olyan is emlékeim szerint ahol vegyesen lehetett lenni.
2016. jan. 30. 22:38
 14/15 A kérdező kommentje:

1. A szexualitás nincs kizárva a nemek elkülönítésével, mert léteznek melegek, leszbikusok, biszexuálisok, pánszexuálisok meg minden.

- Ez így nem igaz. Mint írtam a szauna nem szexualitásra való közösségi tér. Finnországban, Oroszországban is elkülönítik a nemeket, de a baráti társaságok szaunáznak már vegyesen is, sőt több helyen csak vegyesen. Inkább egy meleg, bi, pánszexuális meztelen férfi legyen bent mint egy heteroszexuális fürdőruhás. Amíg valaki nem mozdul a másikra és ez intelligencia kérdése.

2. Ma olyan kultúrában élünk, hogy ciki a meztelenkedés. A strandon fürdőruhában is megnéznek, kibeszélnek. Amíg mások teste egy felnőttnek vicc, addig lehetetlen, hogy természetes legyen.

- Ezt nem tapasztaltam, hogy már fürdőruhában is megnéznek, kibeszélnek. Igaz ha így folytatjuk semmiben sem leszünk különbek a migránsoktól, mert pl. náluk az vallás miatt tilos a meztelenkedés. Akkor hamarosan burqában meg leplekben strandolunk, ez kiábrándító jövő, ebből is látszik feladjuk az európai szabadság kultúrát, nagyon nem kéne. Bocs ez off volt, nem akartam politikába vinni a kérdést.

3. Ha nálunk is fejlett szauna kultúra lenne, a te fütyid sem állna fel a meztelen női testre, egyszerűen azért, mert nem hiszem, hogy egy uniszex szaunában, több tucat idegennel összezárva az izzasztó melegben el tudnál annyira vonatkoztatni, hogy szexinek lásd a helyzetet.

El tudok vonatkoztatni, függetlenül attól, hogy milyen a szauna kultúra Magyarországon. Uniszex szaunában is elvonatkoztatnék, egyszerűen nem gondolnám tovább amit nem kell, a hölgy szemébe néznék ha beszélne hozzám és a gondolataim a gőz, relaxáció, a felöntés illata körül forogna nem a bentlévő nők testén. Nem is lenne pihentető a szauna, ha a szexről szólna mert az is energiát von el a szervezettől.

4. Szerintem sem lenne rossz, ha normális lenne a meztelenkedés - persze nem ész nélkül. De akkor nem lehetne semmit eladni szexszel. Mondjuk Rihanna meg a többi cicivillantós lányzó meg a sok fukszos rapper, akiket csupaszseggű rlblk vesznek körül nem lenne sehol.

- Ez csak jó lenne, mert nem lenne ennyi R'Banckodás.

2016. jan. 31. 00:23
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Törölköző akkor is szükséges a higiénia miatt.
2016. jan. 31. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!