Magyarországon miért ciki elektronikus zenét hallgatni?
Komolyan kérdem, nálunk miért nincsen ennek kultúrája?
Sőt még olyan (rendes, éteres) rádió sincs, ami ezt képviselné! Románoknál, Szerbeknél, Ukránoknál meg van 2-3 ráadásul szinte országos szinten!
De ha itt nálunk valaki felvállalja, hogy House, Trance stílust kedvel egyből megkapja, hogy tuti drogozik. Holott a Rock fénykorában futott fel a kábszi igazán!
Félreértés ne essék, nem akarom a többi stílust fikkantani, mert rock koncertekre is szeretek járni. Csak ez engem zavar, hogy ha egy baráti társaságba szóba kerül a zene, én rendszeresen megkapom az ívet érte.
Szerintem egyáltalán nem ciki, én legalábbis elektronikus zenét hallgatok már évek óta, ezt tudja is mindenki az ismeretségi körömben, de eddig nem sok negatív hangvételű megjegyzést kaptam emiatt.
Egy rádiót én is hiányolok amúgy, bár a neten rengeteg jó rádiót lehet találni, van YouTube, van Spotify, el lehet azért lenni ezekkel.
Amúgy én deep house-t hallgatok főleg.
7:
A réteg elektronikus zenében még annyi dallam sincsen, mint a mainstreamben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!