Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szaunába Magyarországon...

Szaunába Magyarországon bemehet meztelenül egy fiatalkorú lány?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok.Nem egyedül mennék,hanem anyummal,de meztelenül(törölköző is csak alattunk lenne,nem rajtunk)

Van erre valami szabály?

2016. okt. 11. 21:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
4%
miért nem tekered magadra?
2016. okt. 11. 21:17
 2/15 anonim válasza:
72%
Igen: vigyetek magatokkal :D
 3/15 A kérdező kommentje:
Mert akkor semmi értelme :)
 4/15 anonim ***** válasza:
59%

Léteznek meztelen szaunák, és ott el vannak választva a nemek, vagyis női meg férfi szaunák. Innentől kezdve lányként bármit csinálhatsz egy női szaunában, hiszen nők közt vagy, akik szintén meztelenek:D

Persze biztos van koedukált is... én azt nem ajánlanám, biztos vagyok benne, hogy sok pasas pont az olyan lányok miatt jár oda, mint Te.

Az gáz, hogy beindult a fantáziám?:D

2016. okt. 11. 21:27
 5/15 anonim ***** válasza:
41%
#4 Nem gáz, nekem is beindult!
2016. okt. 11. 21:40
 6/15 KecskeShajt újra! ***** válasza:
61%
Igen, és engem is.
2016. okt. 11. 22:10
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

4. ez hülyeség a koedukáltról. Igaz, Magyarországon nem túl elterjedt, de pl. észak és nyugateurópában a világ legtermészetesebb dolga. Mi Németországban élünk, itt családostól járnak az emberek vagy barátokkal, koedukáltan, és MINDEN szauna meztelen, nem koedukált vagy fürdőruhás szinte nem is létezik (ill. néha 1 infrakabin van ilyen célra).

A nagyobb fürdőkben Magyarországon is van meztelen szauna, és többnyire koedukáltak ezek is ma már. 10-15 éve valóban nem volt jellemző.

Aki pedig meztelen szaunába megy, az nem azért megy mert annyira szeret másokat meztelenül nézegetni (a nemiszerveket így is úgy is illik takarni, ill. úgy feküdni hogy ne lehessen premier plánban belátni), hanem azért, mert ez a természetes, hagyományos módja a szaunázásnak és nem akar ruhában izzadni.

2016. okt. 11. 22:30
 8/15 anonim ***** válasza:

14 év felett bemehet

Ez a törvény és ez a házirend minden ilyen szaunában

2016. okt. 12. 08:38
 9/15 anonim ***** válasza:

A szaunahasználat kultúrája még mindig nem eléggé elterjedt hazánkban...

Alapvetően megkülönböztetünk fürdőruhás és nem fürdőruhás szaunákat.

Az előbbieket mindeni, az utóbbiakat 14 év felett mindenki használhatja. ha van külön női/férfi szauna, az egyértelműen ki van írva.

Szóval nem bemehetsz, hanem meztelenül (lepedővel) kell bemenned, ha az adott szauna ilyen. Ha viszont fürdőruhás szauna, akkor nem mehetsz be meztelenül.

A meztelen szaunákban sem kell azonban teljesen meztelennek lenned, a lepedőddel eltakarhatod amit el akarsz, de nem botránkozhatsz meg rajta, ha valaki ezt nem teszi. ;-)

2016. okt. 12. 09:20
 10/15 anonim ***** válasza:
22%

"A szaunahasználat kultúrája még mindig nem eléggé elterjedt hazánkban..."

Jahh, hát vegülis még alig több mint ezer éve ismerjük.

2016. okt. 12. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!