Szaunába Magyarországon bemehet meztelenül egy fiatalkorú lány?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok.Nem egyedül mennék,hanem anyummal,de meztelenül(törölköző is csak alattunk lenne,nem rajtunk)
Van erre valami szabály?
2016. okt. 11. 21:14
11/15 anonim válasza:
A legtöbb szaunába 14, esetleg 16 éves kor fölött lehet menni, bár sok helyen nincs korhatár.
Ha olyan a szauna, amit lehet meztelenül is használni, akkor természetesen nem gond, ha így mész be. Ha viszont fürdőruhás, akkor lehet nem célszerű levetkőzni.
12/15 anonim válasza:
én is járok a lányommal (12 éves) szaunába, ez egy normális dolog. Mi is a törölközőt nem magunk köré tekerjük hanem csak ráülünk. Úgy tudom hogy 14 év alatt csak szülövel mehetsz szaunába, más törvény szerintem erre nincs.
13/15 anonim válasza:
Persze. Az is a természetes. Csak sajnos magyarországon van egy iszonyat rossz beidegződés, ami csak lassan változik.
14/15 anonim válasza:
Anyukáddal mész minden további nélkül bemehetsz.
15/15 anonim válasza:
Miért ne mehetne.
Láttam már olyan szaunát, ahol gyerekek (<12) nem mehettek be, mégpedig azért, mert a gyerek természeténél fogva hangos, és ez zavarja a szaunázást.
De ahol a vendégek nem ennyire kényesek a zajra, ott bemehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!