Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szaunába Magyarországon...

Szaunába Magyarországon bemehet meztelenül egy fiatalkorú lány?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok.Nem egyedül mennék,hanem anyummal,de meztelenül(törölköző is csak alattunk lenne,nem rajtunk)

Van erre valami szabály?

2016. okt. 11. 21:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb szaunába 14, esetleg 16 éves kor fölött lehet menni, bár sok helyen nincs korhatár.

Ha olyan a szauna, amit lehet meztelenül is használni, akkor természetesen nem gond, ha így mész be. Ha viszont fürdőruhás, akkor lehet nem célszerű levetkőzni.

2016. okt. 12. 12:28
 12/15 anonim válasza:
80%
én is járok a lányommal (12 éves) szaunába, ez egy normális dolog. Mi is a törölközőt nem magunk köré tekerjük hanem csak ráülünk. Úgy tudom hogy 14 év alatt csak szülövel mehetsz szaunába, más törvény szerintem erre nincs.
2016. okt. 20. 13:51
 13/15 anonim ***** válasza:
Persze. Az is a természetes. Csak sajnos magyarországon van egy iszonyat rossz beidegződés, ami csak lassan változik.
2016. dec. 3. 21:20
 14/15 anonim válasza:
Anyukáddal mész minden további nélkül bemehetsz.
2016. dec. 14. 10:33
 15/15 anonim ***** válasza:

Miért ne mehetne.

Láttam már olyan szaunát, ahol gyerekek (<12) nem mehettek be, mégpedig azért, mert a gyerek természeténél fogva hangos, és ez zavarja a szaunázást.

De ahol a vendégek nem ennyire kényesek a zajra, ott bemehet.

2021. okt. 11. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!