Magyarországon van olyan spa ahol meztelenül szaunáznak, fürödnek a vendégek?
Figyelt kérdés
Nem nudistastrandra gondolok, hanem pl sok a külföldi vendég az adott helyen és az ottani kultúra szerint végzik a szaunakultúrát.2021. okt. 9. 07:38
11/42 anonim válasza:
13. Hát nem érted? Szaunakultúrát szeretne végezni.
12/42 A kérdező kommentje:
Jó. A vége kicsit hülyén sikerült megfogalmazás szempontjából. A lényeg az hogy nem fürdőruhás helyre gondoltam. Mivel Nyugaton a meztelen szaunakúltúra van elterjedve ezért úgy gondolom, hogy a nyugati turistákra építő itthoni szaunákban is a meztelenség lesz az elvárt.
2021. okt. 9. 12:02
13/42 A kérdező kommentje:
További értetlenkedés?
2021. okt. 9. 12:02
14/42 anonim válasza:
@11 Szerinted egy meleg random rádnyomul egy szaunában? Értem, hogy ilyen pincelakó incel vagy, a válaszok alapján elég egyértelmű, de ne feltételezd, hogy mindenki olyan kiéhezett ösztönlény, mint vagy.
15/42 anonim válasza:
A búzák sem adják le az igényeiket annyira szerintem, hogy rádmásszanak.
16/42 anonim válasza:
18 as ezen szétröhögtem magam .
17/42 anonim válasza:
A stílusából lejön, hogy miért akar meztelen szaunába menni, hogy végre nunit láthasson :D
18/42 anonim válasza:
@23 A szaunázás nagyon nem neked való műfaj, papa. Nem azért mennek az emberek, hogy egymás testét bámulják. Te vádolod promiszkuitással a meleget, miközben csak csöcsöket menni néznél. Sima kiéhezett incel vagy, aki utálja a fél világot, inkluzíve nők és melegek.
Fürdő helyett inkább pszichológushoz menj, meglehetősen rád fér.
19/42 anonim válasza:
A normális nők kapnak maguknak normális f*szt, úgyhogy nem ezért mennek ilyen helyekre, csak úgy szólok.
20/42 A kérdező kommentje:
Jól széttrolkodtátok a kérdésem, gratula
Most boldogok vagytok? Beleélveztetek a gatyusba?
2021. okt. 9. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!