Van Budapesten erdős hely vagy ilyen mező, rét féle ahol nincsenek sokan?
Figyelt kérdés
Barátommal a természetben szeretnék szeretkezni és mindkettőnknek Budapest lenne közreeső. Van itt olyan hely ahol van ilyen szép fás erdős rész, vagy pusztás, mező esetleg. Ahol ember alig fordul meg. Én Budapesti vagyok de csak a kerületemben voltam eddig, máshova nem nagyon mozdultam ki. Egy helyet tudok talán ahol van valami kis erdő féle de még nem térképeztem fel de közel van végülis a kosztolányi dezső tértől kanyarodram be egyszer arra rollerel. Ismeretek e ilyen helyeket? Mennyire kockázatos mellesleg szeretkezni erdőben? Gondolok itt a kirándulókra vagy valami rendőr járna arra véletlen? Mennyi az esélye? Mindkettőnk álma, hogy a természet lágy ölén bújjunk egymásba közben belélegezzük a friss levegőt és a madarak dallamát hallgatjuk meztelen testünket meg megcsapja a kellemes szellő. Mit gondoltok? Van itt olyan aki szexelt már erdőben, mezőn vagy pusztán?2020. dec. 6. 07:11
31/40 qkker1 válasza:
"Mellesleg tudtok ötleteket adni hogy miket vigyunk magunkal amik feltélten kelleni fognak majd?"
Sátor, felfújható matrac, qrva sok takaró, hogy ne fagyjatok meg!
32/40 anonim válasza:
Nagyon romantikus lehet mínusz 5 fokban - épp csak a genitáliákat szabaddá téve - a szabadban dugni...
Pffff....
33/40 anonim válasza:
Szoktál kirándulni (5) de megkérdezed (13), hogy mit vigyetek magatokkal! Világos!
35/40 A kérdező kommentje:
28.mert én nem vagyok olyan mint te.
mellesleg köszi a többi válasznak is.
kecske hegy? találam ilyet is erről vélemények?
2020. dec. 7. 04:03
36/40 A kérdező kommentje:
30.terveztem a szex kategóriába írni deott tuddjátok mennyi troll és paraszt szokott lennie ezért gondoltam most kivételesen ide irok hátha itt nincs annyi troll és perverz és szerencsére nincs :)
2020. dec. 7. 04:04
37/40 A kérdező kommentje:
32.ha nics más mondanivalód akkor kérlek legközelebb kimeldmeg magad :D senkinem kivancsi ilyen jellegu kommentekre...főleg én nem
mennyyi fázós emberke van itt XD
2020. dec. 7. 04:07
38/40 A kérdező kommentje:
33..igen mert rég kirándultam...logikus?
2020. dec. 7. 04:08
39/40 A kérdező kommentje:
39.melelsleg láthatod a kommenteket nagyon sokan normális és értelmes kommentet tudtak adni, veled ellentétben...
2020. dec. 7. 08:08
40/40 A kérdező kommentje:
amúgy meg megkaptam a válaszokat így több kommentet nem várok el ide :)
köszönöm mindenkinek az ÉRTELMES válaszokat. Sokat segítettetek. :)
2020. dec. 7. 08:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!