Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Van Budapesten erdős hely...

Van Budapesten erdős hely vagy ilyen mező, rét féle ahol nincsenek sokan?

Figyelt kérdés
Barátommal a természetben szeretnék szeretkezni és mindkettőnknek Budapest lenne közreeső. Van itt olyan hely ahol van ilyen szép fás erdős rész, vagy pusztás, mező esetleg. Ahol ember alig fordul meg. Én Budapesti vagyok de csak a kerületemben voltam eddig, máshova nem nagyon mozdultam ki. Egy helyet tudok talán ahol van valami kis erdő féle de még nem térképeztem fel de közel van végülis a kosztolányi dezső tértől kanyarodram be egyszer arra rollerel. Ismeretek e ilyen helyeket? Mennyire kockázatos mellesleg szeretkezni erdőben? Gondolok itt a kirándulókra vagy valami rendőr járna arra véletlen? Mennyi az esélye? Mindkettőnk álma, hogy a természet lágy ölén bújjunk egymásba közben belélegezzük a friss levegőt és a madarak dallamát hallgatjuk meztelen testünket meg megcsapja a kellemes szellő. Mit gondoltok? Van itt olyan aki szexelt már erdőben, mezőn vagy pusztán?

2020. dec. 6. 07:11
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
90%

Ezt mostanaban tervezitek? Fagypont korul nem csak a szello fogja meztelen testeteket megcsapni.:)

Szerintem sok ilyen hely van, vannak különböző járművek un. Tomegkozlekedes amire felulve gyorsan talalhattok erdot mezot bpen. Letezik a google mapsben a tomegkozlekedes tervezo. Bepotyogod a normafa csilleberc janos hegy szechenyi hegy szavakat es megmondja hogy lehet odajutni. Ott meg mar csak setalgatni kell es lehet talaltok olyan helyet ahol lehet szexelni

2020. dec. 6. 07:29
 2/40 anonim válasza:
93%
Hát aki a kerületet sem hagyta még el, erdőben sem nagyon járt, annak ez bizony hatalmas élvezet lesz. Nem biztos, hogy pozitív értelemben. 😂
2020. dec. 6. 07:43
 3/40 A kérdező kommentje:

Köszike :D

hát mostanában mivel nem tudunk sokat várni és minnél előbb ki akarjuk próbálni.

2020. dec. 6. 07:43
 4/40 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hajrá. Kabátot vigyetek!
2020. dec. 6. 07:45
 5/40 A kérdező kommentje:

2.Voltam már erdőben kirándulásokon éppen ezért imádom az erdőket:D

mondtam hogy amúgy nem járok ki de kirándulni szoktam azért főleg erdős helyekre :)

2020. dec. 6. 07:48
 6/40 A kérdező kommentje:

1-esés ezeken a helyeken mennyire sokan szoktak járni?

tudunk találni itt olyan helyet ahol ne igen mászkálnak?

2020. dec. 6. 07:49
 7/40 anonim ***** válasza:
100%

Az helyben dől el. Nem mondom, hogy térjetek le a turistautakról, mert eltévedhettek. Ha én akarnék ilyet csinálni, akkor vinnék térképet és lemennék az útról, de tapasztalat nélkül ez nem szerencsés.

Én mindenképp várnék, amíg kellemes szellők kezdenek fújni, mondjuk májusig.

2020. dec. 6. 07:56
 8/40 A kérdező kommentje:

7.köszi de addig nem várunk :D...mostanában tervezzük.

nem vagyunk fázósak :)

2020. dec. 6. 08:05
 9/40 A kérdező kommentje:
mellesleg imádjuk a telet meg a hideg időket. :)
2020. dec. 6. 08:09
 10/40 A kérdező kommentje:
1.jános hegyre pont nem talált útvonalat :D.
2020. dec. 6. 08:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!