Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Van Budapesten erdős hely...

Van Budapesten erdős hely vagy ilyen mező, rét féle ahol nincsenek sokan?

Figyelt kérdés
Barátommal a természetben szeretnék szeretkezni és mindkettőnknek Budapest lenne közreeső. Van itt olyan hely ahol van ilyen szép fás erdős rész, vagy pusztás, mező esetleg. Ahol ember alig fordul meg. Én Budapesti vagyok de csak a kerületemben voltam eddig, máshova nem nagyon mozdultam ki. Egy helyet tudok talán ahol van valami kis erdő féle de még nem térképeztem fel de közel van végülis a kosztolányi dezső tértől kanyarodram be egyszer arra rollerel. Ismeretek e ilyen helyeket? Mennyire kockázatos mellesleg szeretkezni erdőben? Gondolok itt a kirándulókra vagy valami rendőr járna arra véletlen? Mennyi az esélye? Mindkettőnk álma, hogy a természet lágy ölén bújjunk egymásba közben belélegezzük a friss levegőt és a madarak dallamát hallgatjuk meztelen testünket meg megcsapja a kellemes szellő. Mit gondoltok? Van itt olyan aki szexelt már erdőben, mezőn vagy pusztán?

2020. dec. 6. 07:11
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
75%
Azért írtam több verziót, hogy tudjatok válogatni. Van olyan, hogy nincs tömegközlekedés, de pl a gyermekvasútnak van megállója János hegyen, sőt a libegő végállomása is ott van. Általában a gyermekvasút útvonala alkalmas lehet.
2020. dec. 6. 08:21
 12/40 A kérdező kommentje:

11.ja így értem :D.

furcsálom amúgy hogy valahova nincs közlekedés egyáltalán, régebben is kerestem egy helyet azt semmit nem talált..na szép. amúgy jókat mondtál ezekről el is feledkeztem pedig hallottam róluk.

2020. dec. 6. 08:32
 13/40 A kérdező kommentje:
Mellesleg tudtok ötleteket adni hogy miket vigyunk magunkal amik feltélten kelleni fognak majd? egy erdei kiránduláshoz pl ha így vagyunk :D. szeretek listákat írni és msot összeírnék fontos dolgokat.
2020. dec. 6. 08:33
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
érdemes hátizsákkal tervezni. Meleg tea/kávé, szendvicseket érdemes tenni, óvszert nem elfelejteni. Pléd, takaró valami ilyesmi. Mondanám a térképet, de az csak annak való, aki tudja is kezelni. Létezik mobil app is, de azzal vacakolni kell. Én az osmand -ot használom. Ha nem sok időre mentek, akkor ennyi kb elég.
2020. dec. 6. 08:44
 15/40 anonim ***** válasza:
67%
Jó kis vesemedence gyulladás :) Nyami! Egyébként én is a normafa körüli részt tudom ajánlani. Vannak olyan pontjai, ahol nincs sok ember.
2020. dec. 6. 08:47
 16/40 A kérdező kommentje:
normafát ismerem ott voltam párszor de régebben. :)
2020. dec. 6. 08:48
 17/40 A kérdező kommentje:

14.nagyon köszi :D

de tuti még lesznek dolgok amik kellenek. nem egy gyors menet lesz az tuti.

2020. dec. 6. 08:50
 18/40 A kérdező kommentje:
mi tévők legyünk ha valaki épp akkor járkál arra fele? :D..
2020. dec. 6. 08:53
 19/40 anonim ***** válasza:
100%
Ne érdekeljen. Ha már ilyen dologra vetemedtek, semmi ne zavarjon meg benneteket. Csak a medve. :)
2020. dec. 6. 08:55
 20/40 A kérdező kommentje:

igazad van :D..medve csak nem lesz :d

meg eszembe jutott a hűvösvölgy is ott is van vlaami erdő féle csk oda szoktak menni osztályok igy nem tudom ott biztos e

2020. dec. 6. 08:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!