Van Budapesten erdős hely vagy ilyen mező, rét féle ahol nincsenek sokan?
Figyelt kérdés
Barátommal a természetben szeretnék szeretkezni és mindkettőnknek Budapest lenne közreeső. Van itt olyan hely ahol van ilyen szép fás erdős rész, vagy pusztás, mező esetleg. Ahol ember alig fordul meg. Én Budapesti vagyok de csak a kerületemben voltam eddig, máshova nem nagyon mozdultam ki. Egy helyet tudok talán ahol van valami kis erdő féle de még nem térképeztem fel de közel van végülis a kosztolányi dezső tértől kanyarodram be egyszer arra rollerel. Ismeretek e ilyen helyeket? Mennyire kockázatos mellesleg szeretkezni erdőben? Gondolok itt a kirándulókra vagy valami rendőr járna arra véletlen? Mennyi az esélye? Mindkettőnk álma, hogy a természet lágy ölén bújjunk egymásba közben belélegezzük a friss levegőt és a madarak dallamát hallgatjuk meztelen testünket meg megcsapja a kellemes szellő. Mit gondoltok? Van itt olyan aki szexelt már erdőben, mezőn vagy pusztán?2020. dec. 6. 07:11
21/40 anonim válasza:
De amúgy nektek tényleg pont télen kell ezt megcsinálni?
22/40 A kérdező kommentje:
21.közöd hozzá? :D...
2020. dec. 6. 09:10
23/40 A kérdező kommentje:
21.mondtam hogy nem vagyunk fázós típusok és attól hogy szeretkezünk úgyis felmelegszünk :)
2020. dec. 6. 09:12
24/40 anonim válasza:
Aztán majd ha az urad lefagyott pélóját kell amputálni, gondolj vissza rá, hogy mi figyelmeztettünk.
25/40 A kérdező kommentje:
24.jól van mostmár léphetsz :D...
2020. dec. 6. 09:26
26/40 anonim válasza:
Azért ne hétvégén menjetek,akkor többen mászkálnak arra.
27/40 anonim válasza:
Állj! A Normafa, Csillebérc, stb. mind felejtős, mert mindenki más is oda megy. Mást nem is ismernek az emberek.
Szerintem nézzétek meg pl. a heyjoe.hu vagy turistautak.hu oldalon, hogy hol van olyan erdőterület, ahol NINCS turistaút. Hétköznap napközben aligha fog bárki megzavarni.
Ugyan nem Budapest, de a Szilasliget-Mogyoród környéki erdőségekben nincs sok mozgás, könnyű HÉV-vel megközelíteni.
Az időjárást illetően: van téli tapasztalatom , de nem túl kedvező. Persze, próbáljátok ki, de ha csalódás lesz, ne lepődjetek meg.
28/40 anonim válasza:
Te jó ég, hogy lehet Bp-en úgy élni, hogy nem mozdulsz ki egész életedben a kerületedből? :-O :-O
29/40 anonim válasza:
Kamaraerdő...
Csak arra kell figyelni, hogy az út szélén álló lányok "revier"-jébe ne zavarjatok be, mert jönnek a stricik... :-s
Ők is ott intézik a bizniszt, az erdőben.
30/40 anonim válasza:
Elég erős ezt az utazás témakörben tárgyalni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!