Siófokon milyen szallasok lesznek nyitva jovo hetteol es lesz mar a petofi setanyon elet most hogy feloldottak a korlatozast?
Figyelt kérdés
2020. máj. 1. 12:27
11/18 A kérdező kommentje:
nah helybelikem en minden evben lenn vagyok egeszen husvettol minden hetvegen hotelekben panziokban eddig mindig volt mar elet nem olyan mint nyaron de van ugyhogy ne irj valotlansgaikat. de mindegy hetvegen mar ott leszunk
2020. máj. 6. 23:21
12/18 anonim válasza:
komolyan nem ertem, minek teszel fel kerdest ha igy reagalsz.. Pedig a helybeli igazat irt, nyilvan hiszen ott van, majus eleje van, mit varsz? Ha csoro vagy nyaron menni, inkabb ne is menj.
13/18 A kérdező kommentje:
egesz nyaraon minden hetvegen ott. vagyok nem tudsz olvasni??? husvettol szeptemberig gyengebbek kedveert!!!!!@
amugy meg most is ITT vagyok mar igy nem aktualis a kerdes se.
2020. máj. 8. 12:18
14/18 anonim válasza:
Nem erted a kerdest: MI A K ANYAMERT TESZEL FEL EGY KERDEST, ha tudod a valaszt, es mindenkit lehurrogsz, aki mast ir?
15/18 A kérdező kommentje:
akkor meg nem voltam lenn mikor feltettem es mikor azt irjak hogy az3 elmult evekben sem volt ilyenkor kozbe meg minden hetvegen ott voltam es okoskodnak persze hogy szova teszem.
de a te valaszodnak mi is AZ ertelme ??
mar nem aktualis a kerdes se gyere te is a balaton fovarosaba ne ITT forrongj
2020. máj. 9. 09:58
16/18 anonim válasza:
Biztos jobban tudod, hogy mi van Siófokon, mint az, aki itt él 😂 annyira bírom az ilyen embereket
Mellesleg nem hiszem hogy az idei nyarat nagyon meg fogja húzni bárki
18/18 A kérdező kommentje:
ostoba AZ apad f. .a
2020. máj. 15. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!