Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek mikor oldják fel...

Szerintetek mikor oldják fel a kijárási korlátozást Budapesten?

Figyelt kérdés
Szerintem már ez túlzás. Semmi életesemény nem történik nem lehet elmenni se kirándulni se stardnra se sehova. Vidéken már feloldják szóval nem értem hogy Pesten egyes részein legalább miért nem lehet. Legalább a konditermek kinyitnak ami egy jó hír legalábbis számomra de szerintem már nem kéne ennyire túlzásba vinni.
2020. máj. 1. 01:14
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
70%

Ha legalább 1 ember életét megmentik ezek a korlátozások, azt mondom megérte, és hogy legyenek érvényben addig ameddig csak lehet.

Nem szabad sürgetni, csak azért, mert mennének az emberek kirándulni stb.

Hidd el, ha a te hozzátartozód lenne súlyos beteg, már nem látnád ennyire értelmetlennek a korlátozásokat.

2020. máj. 1. 01:19
 2/24 anonim ***** válasza:
62%
Ennyi erővel Novembertől Áprilisig kijárási korlátozást kellene bevezetni minden évben, mivel új vírusok mindig is voltak és mindig is lesznek. Biztos vagyok benne, hogy nem egy embert ölnek meg évente olyan vírusok, kórokozók amelyeknek létezésükről sem tudunk, szimplán képtelenek kimutatni így ráfogják másra a halál okát.
2020. máj. 1. 01:58
 3/24 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
61%

#1: lehet, hogy egy ember életét megmentik a koronavírustól, viszont 5 másik öngyilkos lesz a magánytól és a depressziótól.

Gondolkodjatok már, verjem.

2020. máj. 1. 02:04
 4/24 anonim ***** válasza:
33%

Ezt senki nem vitatja, hogy ezer másik vírus is létezik és abban is halnak meg sokan. De mint mondtam, ha ezt az egy vírust legkevésbé engedjük elterjedni, minusz 1 kockázat az emberekre.

Csak magamat tudom ismételni: azokat zavar leginkább és van elegük már abból, hogy mikor lesz vége, akiket ez nem érint. De hidd el, más szemszögből látnád a helyzetet, ha a te hozzátartozód szenvedne emiatt.

2020. máj. 1. 02:05
 5/24 anonim ***** válasza:
41%

Aki eddig magányos és depressziós volt, vagy hajlamos volt rá, az nem a vírus meg az intézkedések miatt lesz öngyilkos és depressziós.

Aki eddig nem volt magányos, az pedig nem lesz ezekután sem az, mert feltalálja magát.

2020. máj. 1. 02:06
 6/24 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
59%

Léteznek még azok az Y generációs emberek, akiknek egy videochat nem váltja ki a személyes találkozást. Akiknek fontos a személyes kontaktus, egy érintés, egy ölelés attól az embertől, akit szeretnek.

És lehet, nekik már csak az maradt az utolsó vigasz.

Na, őket nem fogja érdekelni, hogy kovácsjóskának a magatehetetlen nagyanyja él-e még fél évet.

Mert nekik egy ölelés attól a baráttól az utolsó támasz.

Úgyse érted.

2020. máj. 1. 02:13
 7/24 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
71%

Hogy ne rébuszokban beszéljek, íme lefordítva:

Engem nem érdekel kovácsjóska nagyanyja, mert nekem már csak egy barátom van, akire támaszkodhatok. Kovácsjóskát meg nem érdekli a problémám, mert ő még szeretné a nagyanyját megölelni.

Van bármi értelme a korlátozásoknak? Nincs. Valaki úgyis veszít.

2020. máj. 1. 02:17
 8/24 anonim ***** válasza:
42%
#7 Így van!!!!
2020. máj. 1. 02:20
 9/24 anonim ***** válasza:
42%

#6: Nem kétséges, hogy jó dolog haverokkal találkozni, bandázni, utazgatni.

De akit pusztán annyi választ el a haláltól, hogy kényszeresen, kihagyás nélkül állandóan találkozgasson valakivel, annak az élete már réges-rég félresiklott, és talán nem több másik - mentálisan kevésbé instabil - emberélet árán kéne egy idegbeteg roncsot megmenteni.

2020. máj. 1. 02:22
 10/24 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
57%

"Ha legalább 1 ember életét megmentik a korlátozások..."

Eddig ez ment, próbáljuk ki az érem másik oldalát - ott a svéd modell, tök jól elvannak. Volt másfél hónap ebből, most legyen másfél hónap abból.

Ascende superior.

2020. máj. 1. 02:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!