Szerintetek mikor oldják fel a kijárási korlátozást Budapesten?
Egy ember elete egyenerteku azzal, hogy cserebe 50 ezren munkanelkuliek lettek? Hat nekem ez uj. Aki akarna, a korlatozasok nelkul is kepes lenne magara vigyazni, hagyni kellett volna az embereket beken dolgozni, kirandulni, elni az eletuket, ha Joska nagyanyja fel a virustol, akkor otthon marad es nem talalkozik masokkal, Joska bevasarol neki es lerakja az ajto ele a cuccot.
Nem tudom, szerintem ez megy korlatozas nelkul is. De neeem, mentsuk meg az osszes szenilis 99 evest, akik csak a korlazozasbol ertenek, munkanelkuli huszonevesek hada? :) Kit erdekel, fiatalok, csak talalnak uj melot az elkovetkezendo 50 evben.
#13:
Úgy tűnik a magadfajták soha nem fogják felfogni, hogy nem mindenki teheti meg a #rohadjotthon hadműveletet. Elhisszük, hogy te neked a kicseszett otthonülésből is van jövedelmed (másképp nem pattognál itt), de nem mindenki ennyire szerencsés. Na meg olyanok is vannak, akik nem egy terráriumba zárt aranyhörcsögként akarják az életüket élni, hogy a családjukat is csak egy nyavajás okostelón keresztül látják ki tudja meddig, őket is meg kell érteni, akár tetszik, akár nem. Nem mindenkinek jön be az új világrend.
"Sic Semper Tyrannis nevű felhasználó válasza:
#1: lehet, hogy egy ember életét megmentik a koronavírustól, viszont 5 másik öngyilkos lesz a magánytól és a depressziótól.
Gondolkodjatok már, verjem."
Mutass már cikkeket akik a kijárási korlátozás miatt öngyilkos lett. Akkor a sok kismama akik újszülött babájuk miatt sokáig arra kényszerüljenek hogy otthon dekkoljanak kész hősök, hozzád képest legalábbis Isteni lényeg ezekszerint, mert még az értelmed sem magyarázza meg a miérteket hanem szenvedsz. Akkor szenvedj barátom. ;)
"+#13:
Úgy tűnik a magadfajták soha nem fogják felfogni, hogy nem mindenki teheti meg a #rohadjotthon hadműveletet. Elhisszük, hogy te neked a kicseszett otthonülésből is van jövedelmed (másképp nem pattognál itt), de nem mindenki ennyire szerencsés. Na meg olyanok is vannak, akik nem egy terráriumba zárt aranyhörcsögként akarják az életüket élni, hogy a családjukat is csak egy nyavajás okostelón keresztül látják ki tudja meddig, őket is meg kell érteni, akár tetszik, akár nem. Nem mindenkinek jön be az új világrend."
Rohadtúl tévedsz. Fél évre biztos hogy elvesztettem a munkámat és egyelőre a jövő hónapban nem tudom hogy élek meg, de nyilván azért pattogok mert akkora pénzzsírzsák csüng a seggemen.
Amúgy én is szeretlek. :D Ennyire felment benned a pumpa hogy sekkfej lettél? Vagy az irományom mögé hirtelen egy Vajna Timit képzeltél és máris utálni kezdtél? Vagy csak ennyire nem érted a lényeget amit írtam és direkt játszod a hülyét? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!