Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek mikor oldják fel...

Szerintetek mikor oldják fel a kijárási korlátozást Budapesten?

Figyelt kérdés
Szerintem már ez túlzás. Semmi életesemény nem történik nem lehet elmenni se kirándulni se stardnra se sehova. Vidéken már feloldják szóval nem értem hogy Pesten egyes részein legalább miért nem lehet. Legalább a konditermek kinyitnak ami egy jó hír legalábbis számomra de szerintem már nem kéne ennyire túlzásba vinni.
2020. máj. 1. 01:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
85%

Egy ember elete egyenerteku azzal, hogy cserebe 50 ezren munkanelkuliek lettek? Hat nekem ez uj. Aki akarna, a korlatozasok nelkul is kepes lenne magara vigyazni, hagyni kellett volna az embereket beken dolgozni, kirandulni, elni az eletuket, ha Joska nagyanyja fel a virustol, akkor otthon marad es nem talalkozik masokkal, Joska bevasarol neki es lerakja az ajto ele a cuccot.

Nem tudom, szerintem ez megy korlatozas nelkul is. De neeem, mentsuk meg az osszes szenilis 99 evest, akik csak a korlazozasbol ertenek, munkanelkuli huszonevesek hada? :) Kit erdekel, fiatalok, csak talalnak uj melot az elkovetkezendo 50 evben.

2020. máj. 1. 05:29
 12/24 anonim ***** válasza:
18%
Akkor ezekszerint az egesz vilag tulzasba viszo. Jol van Jolika, ulj le egyes! :D
2020. máj. 1. 06:01
 13/24 anonim ***** válasza:
75%
Kint a szabályok nem az értelmes embereknek lettek kitalálva akik Első szóra is megteszik amit kell illetve értik, hanem a hülyék miatt. Amerikába mész ott meglátod hogy még bizonyos közlekedési szabályok még hülye biztosabbak mert ott még Butábbak az emberek. Minél inkább nem tartanak be egy kérést, szabályt annál szigorúbb intézkedéseket vezetnek be. A 65 éven felettieknek sem azért lehet bizonyos idő korlatban Menni vásárolni, mert az olyan jó buli, hanem mert a megelőző hetekben azt tapasztaltak a vezetők mindenhol hozzáteszem-úgyhogy ne játszuk már meg az agyunkat- Hogy nem maradnak otthon az emberek ezért kijárási tilalmat kellett elrendelni. Ez ennyire marha egyszerű. Én itthon maradtam már a legelejétől fogva, te valószínűleg nem, Így a gyengébbek kedvéért tiltásokat kellett bevezetni. Úgyhogy köszi :D
2020. máj. 1. 06:08
 14/24 A kérdező kommentje:
Tiltás soha nem is volt csak korlátozás. És valóban sokan nem bírják és a többségre kell figyelni. Azért nyitnak a konditermek is itt Pesten hétfőtől. Akik ott dolgozónak muszály nekik is élni valamiből mert a tisztelt kormány nem ad és eddig bírták. Nagyon sokan elvesztették az állásaikat a napirendüket és még sorolhatnám.
2020. máj. 1. 06:19
 15/24 anonim ***** válasza:
68%

#13:

Úgy tűnik a magadfajták soha nem fogják felfogni, hogy nem mindenki teheti meg a #rohadjotthon hadműveletet. Elhisszük, hogy te neked a kicseszett otthonülésből is van jövedelmed (másképp nem pattognál itt), de nem mindenki ennyire szerencsés. Na meg olyanok is vannak, akik nem egy terráriumba zárt aranyhörcsögként akarják az életüket élni, hogy a családjukat is csak egy nyavajás okostelón keresztül látják ki tudja meddig, őket is meg kell érteni, akár tetszik, akár nem. Nem mindenkinek jön be az új világrend.

2020. máj. 1. 07:09
 16/24 anonim ***** válasza:
Szerintem majd akkor oldják fel amikor feloldják.
2020. máj. 1. 08:31
 17/24 anonim ***** válasza:
1 hónap múlva
2020. máj. 1. 09:09
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

"Sic Semper Tyrannis nevű felhasználó válasza:

#1: lehet, hogy egy ember életét megmentik a koronavírustól, viszont 5 másik öngyilkos lesz a magánytól és a depressziótól.

Gondolkodjatok már, verjem."

Mutass már cikkeket akik a kijárási korlátozás miatt öngyilkos lett. Akkor a sok kismama akik újszülött babájuk miatt sokáig arra kényszerüljenek hogy otthon dekkoljanak kész hősök, hozzád képest legalábbis Isteni lényeg ezekszerint, mert még az értelmed sem magyarázza meg a miérteket hanem szenvedsz. Akkor szenvedj barátom. ;)

2020. máj. 1. 09:22
 19/24 anonim ***** válasza:
54%

"+#13:

Úgy tűnik a magadfajták soha nem fogják felfogni, hogy nem mindenki teheti meg a #rohadjotthon hadműveletet. Elhisszük, hogy te neked a kicseszett otthonülésből is van jövedelmed (másképp nem pattognál itt), de nem mindenki ennyire szerencsés. Na meg olyanok is vannak, akik nem egy terráriumba zárt aranyhörcsögként akarják az életüket élni, hogy a családjukat is csak egy nyavajás okostelón keresztül látják ki tudja meddig, őket is meg kell érteni, akár tetszik, akár nem. Nem mindenkinek jön be az új világrend."

Rohadtúl tévedsz. Fél évre biztos hogy elvesztettem a munkámat és egyelőre a jövő hónapban nem tudom hogy élek meg, de nyilván azért pattogok mert akkora pénzzsírzsák csüng a seggemen.

Amúgy én is szeretlek. :D Ennyire felment benned a pumpa hogy sekkfej lettél? Vagy az irományom mögé hirtelen egy Vajna Timit képzeltél és máris utálni kezdtél? Vagy csak ennyire nem érted a lényeget amit írtam és direkt játszod a hülyét? ;)

2020. máj. 1. 09:24
 20/24 anonim ***** válasza:
Mellesleg ki a tököm akarna terráriumban élni? Te frankón azt hiszed csak neked esik jól a mászkálás, kijárás, kirándulás és még sorolhatnám? Hogy te mekkora csodabogár vagy. Ha lenne eszed betudhatnád a "hülyeségem" annak is, hogy agyamra megy az itthon ülés. De hát ekkora intelligencia következtetést és ebből fakadó kibékülést és laza dumcsit itt ne várjak. Mert hát itt mindenki ellenség. :D
2020. máj. 1. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!