Szerintetek mikor oldják fel a kijárási korlátozást Budapesten?
Figyelt kérdés
Szerintem már ez túlzás. Semmi életesemény nem történik nem lehet elmenni se kirándulni se stardnra se sehova. Vidéken már feloldják szóval nem értem hogy Pesten egyes részein legalább miért nem lehet. Legalább a konditermek kinyitnak ami egy jó hír legalábbis számomra de szerintem már nem kéne ennyire túlzásba vinni.2020. máj. 1. 01:14
21/24 anonim válasza:
Nem tudom halál nyugodtan meg kell ülni a segünkön ha valaki erre képtelen...
Hú most magunkkal is kell fejben is foglalkozni nem tudtok nyugodtan lenni vagy elviselhetetlenel vagytok magatok számára?
Akik ilyen mentális roncsok hát keressenek terapeutát...
22/24 anonim válasza:
Mostanában elgondolkozok, hogy aki "terráriumnak" meg "börtönnek" érzi az otthonát, az vajon milyen helyen élhet... szomorú lehet.
23/24 anonim válasza:
Szerintem szeptember max,vmi rendezvényféleség szóba jöhet aug.15én,nem jegyeztem meg,hogy mi.
24/24 anonim válasza:
Kizártnak tartom kedves utolsó, hogy szeptember, gondolj bele, az azt jelentené, hogy fél évig otthon csücsülsz, ki az, aki ezt megteheti? Ráadásul a szavazó tábort is elveszíthetik, ha túl sokáig húzzák, szerintem max. 3-4 hét még, de tovább biztos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!