Siófokon milyen szallasok lesznek nyitva jovo hetteol es lesz mar a petofi setanyon elet most hogy feloldottak a korlatozast?
miert ne lehetne ??
azt nem tiltja senki ha en ott akarok tartozkodni. nameg a a lakcimkartyanon szeged van hiaba lakok pesten.
hat mondom hivatalosan szegedi vagyok.
most pesten lakom de lekoltozhetem 2 hetre siofokra is miert ne mehetnek.
Ne hőzöngj, kérdező! Budapesten kijárási korlátozás van érvényben és ez nem véletlen... Természetesen elintézheted azzal, hogy csak sportolni mész Siófokra, ahogyan sokan el is fogják, de nem kell beállnod a sorba. A vírus nem ment sehová, itt van közöttünk. Senkinek sem érdeke, hogy potenciálisan fertőzött emberek egymás közelségében nyaralgassanak Siófokon és hurcolják a kórt keresztül-kasul az országban. Neked sem èrdeked.
Tisztelettel kérlek: maradj otthon !
Kérdező: odamész, és kész. Senki nem fog kérdezni semmit.
Hogy mi lesz nyitva, az majd kiderül. Nem hiszem, hogy csettintésre minden azonnal visszaáll a régi rendszerbe, ráadásul május elején egyébként sincs ott még máskor sem olyan nyüzsi, mint nyáron.
Ilyenkor még nem szokott semmi lenni. 1-2 étterem vagy bolt megnyit a párt közelében, de az is legkorábban május közepén szokott lenni.
A sétányon június közepéig szintén alig van bármi. És amiket felsoroltam az a pandémia nélküli menetrend az elmúlt évekből.
Üdv: egy helybéli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!