Hogyan utazzon helyközi buszon, akinek nincs okostelefonja, bankszámlája és faluban szállna fel a járműre?
Mint írtam, én nem falun születtem.
Te csak kiforgatod más szavait. Nem írtam olyat, hogy bizonyos eszközök csak 1 dologra lennének használhatók.
Azt írtam, hogy nem reális, hogy egy buszjegy megvásárlásához ekkora háttér kelljen.
A számolásodat még mindig nem látni sehol. Nehezedre esik a belátás. Bármennyi nickről is írsz.
"Azt írtam, hogy nem reális, hogy egy buszjegy megvásárlásához ekkora háttér kelljen."
de, reális. ugyanis ez a "rengeteg" háttér ALAPVETŐ hogy megvan a legtöbb embernek a mai korban.
Látom, nem tudod követni. Olvass korábbi hozzászólásokat, abban le van írva.
Ez nem negatív kritika, amiket írsz, hanem puszta értelmetlenség.
Az nem érv, hogy valami elvárható.
Az érvelés nem egyenlő a piszkálással, agresszív viselkedéssel, megalázásra törekvő megjegyzésekkel.
Ezeket produkáljátok, mert érvelni nem tudtok. A kötözködés nem egyenlő az érveléssel.
Tanuld meg az asszertív kommunikációt.
"Az nem érv, hogy valami elvárható."
de, ez ebben az esetben pont érv. a mai világban azok a dolgok, amik miatt te itt hisztizel (bankszámla/kártya, internetelérés, okostelefon) elvárható dolgok. ezért teheti meg a volán, hogy ezeknek az eszközöknek segítségével buszjegyet árusítanak. ha csak az emberek 0.1%-a rendelkezne ezzel a három feltétellel, nem tehetnék meg.
amúgy elfogadsz te bármit is érvnek?
Képzeld a 70 éves szüleimnek nincs okostelefonjuk..Nem is akarnak. Bankkártya is csak anyukámnak. Nem csak 20 évesek élnek még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!