Hogyan utazzon helyközi buszon, akinek nincs okostelefonja, bankszámlája és faluban szállna fel a járműre?
"ne kelljen havi több ezer forintot kifizetnie"
maestro kártya a legtöbb bank legtöbb csomagjában ingyenes. ezzel a hozzáállással gondolom külföldre amúgy se jársz, jó neked a maestro. ja amúgy a master cardnak is évente 1x vonják le a kártyadíját (nekem ersténél 5000 ft volt évente). semmi más szolgáltatás nem kell, ha nem akardo (nem is értem ez alatt mire gondoltál).
Hú... Ez komoly, hogy ennyire nem tudod követni? Kell okostelefon, arra mobilinternet, plusz a banki dolgok.
Az okostelefonoknak is van ára, a havidíjakról nem is beszélve...
Pont arról van szó, hogy egy buszjegy megvásárlásához ne kelljen már ennyi minden.
És az a nagy tévedés, hogy itt egy emberről lenne szó. Nem rólam van szó, hanem sok más emberről, akiknek bármi miatt nem megoldható a dolog.
A személyes példát csak amiatt vázoltam, hogy a rossz nyelvek belássák, hogy a falusiakról milyen abszurd véleményük van.
Nem mintha be tudnák látni, úgy tűnik, képtelenek páran megérteni a helyzetet teljességében. Az az ő elmekapacitásukat mutatja, mint ahogyan a törölt hozzászólások is.
23. Egyébként az otthoni net is pénzbe kerül...
Számoljátok csak ki, hogy mekkora pénzügyi háttér kell így egy buszjegy megvásárlásához.
Te tényleg nem érted vagy csak játszod? A kapcsolódó költségekről van szó. Tehát internet előfizetése is legyen, aki jegyet akar venni.
Ha nem csak játszod az értetlenkedést, akkor nagyon súlyos...
kedves kérdező, üdvözlünk a 21. században. bankszámla, internetelérés és okostelefon gyakorlatilag alap dolgok.
az mondjuk hihetetlenül szűk látókörre vall, hogy szerinted ezek csak arra jók hogy buszjegyet vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!