Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Angliába mennyi pénzt vigyek...

Angliába mennyi pénzt vigyek egy hétre? (országon belüli utazás, költőpénz, szuvenír)

Figyelt kérdés

A repjegy adott, ki van fizetve. London ~2 órás sugarában szedtem össze a látnivalókat, ezekre 5 napot szánok(1-1 nap) és 2 nap London.

Szállás is megvan.

Ezenfelül mennyit számoljak pl transzferre, városon belüli utakra, a látnivalókhoz a közlekedésre+belépőkre, kajára, kevés szuvenírre?

Látnivalók alatt olyan programokat szedtem össze, mint pl Salisbury és a Stonehenge 2. napra.

3.nap Oxford

.

.

.

Nyílván többet viszek inkább, de más utakra is gyűjtök párhuzamosan és nagyjából jó lenne tudni mennyi fog elmenni 1 hétre.

Egyedül vagyok, puccos éttermet nem igénylek, gyorséttermekben ebédelnék, a reggeli/vacsi meg helyi hiperben vett szendvics, tortilla stb lenne terveim szerint. Csapvizet iszok kulacsban, nem kell üdítő, kávé stb.

Közlekedés terén főleg busszal mennék, nem ragaszkodok vonathoz, hiába gyorsabb.

Múzeumok közül főleg az ingyeneseket néztem ki.

Londonban is ingyenes látnivalókat írtam össze, ott csak fogyasztás, közlekedés a terv.

2019. dec. 10. 13:42
 1/3 A kérdező kommentje:
Egyébként gondoltam rá, hogy különböző városokban legyen a szállás, hogy ne kelljen mindig visszamenni Londonba, de eléggé szerte vannak a látnivalók, nem sikerült úgy összeállítani ami érdekel, hogy egyfajta körút lehessen
2019. dec. 10. 13:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó kategóriában van a kérdésed. Magyarországhoz írtad ki, írd ki újra Európához!
2019. dec. 12. 08:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Szinte mindent meg lehet találni a neten. Nehéz megmondani mert nem fogom megnézni hogy mennyi lenne a jegyed aból bbe meg hogy mennyik a belépők. Ha tudsz angolul ezt mind megtudod nézni, kint több információ elérhető a neten mint a Magyarországi dolgokról.
2019. dec. 12. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!