Angliába mennyi pénzt vigyek egy hétre? (országon belüli utazás, költőpénz, szuvenír)
A repjegy adott, ki van fizetve. London ~2 órás sugarában szedtem össze a látnivalókat, ezekre 5 napot szánok(1-1 nap) és 2 nap London.
Szállás is megvan.
Ezenfelül mennyit számoljak pl transzferre, városon belüli utakra, a látnivalókhoz a közlekedésre+belépőkre, kajára, kevés szuvenírre?
Látnivalók alatt olyan programokat szedtem össze, mint pl Salisbury és a Stonehenge 2. napra.
3.nap Oxford
.
.
.
Nyílván többet viszek inkább, de más utakra is gyűjtök párhuzamosan és nagyjából jó lenne tudni mennyi fog elmenni 1 hétre.
Egyedül vagyok, puccos éttermet nem igénylek, gyorséttermekben ebédelnék, a reggeli/vacsi meg helyi hiperben vett szendvics, tortilla stb lenne terveim szerint. Csapvizet iszok kulacsban, nem kell üdítő, kávé stb.
Közlekedés terén főleg busszal mennék, nem ragaszkodok vonathoz, hiába gyorsabb.
Múzeumok közül főleg az ingyeneseket néztem ki.
Londonban is ingyenes látnivalókat írtam össze, ott csak fogyasztás, közlekedés a terv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!