Tapasztalt világutazók figyelem! Aki járt már Peruban tudna tippet adni, mennyi költőpénzt vigyünk párommal 1 hétre?
Párommal ketten mennénk. Amit szeretnénk megnézni: Huayna Picchu, Machu Picchu, Lima, Cuzco, Titicaca-tó
Amolyan hátizsákos utazásra készülünk. A költőpénz alatt a napi 3x étkezést (+ivóvíz vásárlás), Perun belüli utazgatást (mennyibe kerül a vonat/repülő?), szuvenír vásárlást, túrázós programokat, illetve az ezekre szánt összeget értem.
sok mindentol fugg pl hogy akartok a MP-hoz eljutni, lehet olcson lehet dragan, a busz 10-30usd tavolsagtol fugg, a repulo dragabb kb 50-70E Lima cuzco, kaja nem draga, szallasok kb 20-30 usd es ezert mar melegviz van
amugy szerintem a titicaca kihagyhato ha csak egy hetetek van, amugy meg szerintem egy hetre nem erdemes mennj, mi 1 honapot voltunk de alig lattunk valamit, amugy meg az eszaki res sokkal erdekesebb minga deli. cuzconal ha a kisebb romok is erdekelnek akkor az onmagaban 3-4 nap plusz MP egy nap vagyis el is menta a het
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!