Párizsban drágák a szuvenírek? Ti mennyit vinnétek két hétre költőpénznek? Nagyon szeretek vásárolni, tehát kérlek így írjatok árat.
Vannak jó minőségű (ezek értelemszerűen drágák) és vannak gagyi minőségű szuvenírek.
Szerintem 5-10 Euró környékén már vannak elfogadható minőségű szuvenírek. De inkább többért.
Az összes szuvenír kínai gyártmányú.
Az ár kb. 1 Eurotól indul azután kit, hogyan lehet becsapni...
Szerintem egy helyben gyártott csokikülönlegesség, vagy egy jó bor is szuvenír... A műanyag hűtőmágnesek valóban kínai tucatáruk.
Ha szeretsz vásárolgatni, inkább a ruha- és táskafronton nézz körül, nagyon egyedi és kifinomult dolgokat lehet kapni, persze nem olcsón. Ahogy fentebb jeleztem, a különleges édességek, jó borok többet érnek, mint a műanyag gagyik.
Nem tudom, pénzügyileg hova pozicionálod magad és mik az igényeid, néhány hűtőmágnest megkapsz pár euróért, egy üveg jó bor 10-80, egy jobb cipő többszáz euro is lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!