17 éves fiam nemrég kerekesszékbe került. Hova utazzunk vele? Hova menjünk kirándulni? Milyen programokat tudtok ajánlani?
Vannak olyan turista utak, amelyek kerekesszékkel is járhatóak. Kerekesszékkel közlekedhet kerékpárúton, tehát családi kerékpáros utakat tervezhettek.
Városlátogatások szinte mindenhol megoldhatóak.
#8 vagyok.
Ezt én teljes mértékben megértem. Viszont sajnos ehhez a helyzethez alkalmazkodni kell. A segítség pedig nem szégyen, nem is kuncsorgás. Szükség van rá, és kész. Ezzel a helyzettel meg kell tanulni együtt élni, viszont ez csak úgy lehetséges, ha minden helyzetben amikor úgy érezzük egy fal van előttünk, addig kell menni oldalt, amíg a falnak nem lesz vége, és nem lehet elmenni mellette. Ilyen helyzetben élem életem, és eddig rengeteg problémával találkoztam, de egy nevetés, egy mosoly mellett minden akadály leküzdhető volt. És ha mindenki meg tudja látni ebben a helyzetben a pozitívumokat, a kis apróságokat, bármi megoldható, áthidalható.
Egyebek mellett kívánom a srácnak, hogy legyen erős, ne forduljon magába. Ha gondja van beszéljen róla, és lássa meg mindenben a pozitívat és a jót :)
16/F, kerekesszékhasználó immár 8 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!