Van egy 14 éves fiam nemrég megbetegedett nagyon magas láza van amit sehogy nem tudok lecsillapítani a hűtőfürdő nem használ a szájon át adandó lázcsillapítót meg rögtön kihányja mit csináljak?
lázcsillapító elött evett?? mert nekem vese-medence gyulladásomkor akkor volt hányingerem a gyógyszer miatt, ha nem ettem elötte. ő meg lehet hogy éppen ezért hány. szerintem menjen el mégegyszer hűtőfürdőzni. A végbélkúp ennyi idősen tényleg ciki az ő szemében. Itt az oldalon olvastam, hogy egy anyuka a 13 éves fiának saját maga adja be. Sajnáltam szegény fiút. Esetleg nem tudom, ismered-e az agykontrollt? Ha igen, itt a megoldás. Én is tudnék segíteni, analizálni a betegséget (vagyis a betegség helyét) és megoldani, de ehhez a városa, kora, neve is kell. De éppen ezek miatt, merthogy ezek az adatok kellenek, igen hazugság szaga van, amit meg is értek. Mert én magam sem hinném el. Esetleg ha van agykontrollos ismerős, rokon akkor kérjétek az ő segítségét.
14/L
Mikor én szalmonellás voltam majdnem 40°C-os lázam volt.Lázcsillapító,hűtőfürdő hiába volt,nem vitte le a lázam,csak pár tizedet,azt is csak kevés időre.Nálam a megoldás az volt,hogy elhittem,hogy nem vagyok lázas.Átprogramoztam az agyamat,elhittem,hogy nincs lázam.2óra múlva teljesen lement a lázam!(:
Próbáljátok ki ezt,de ehhez elengedhetetlen,hogy el is higgye a fiad!
Olvasd el a lázcsillapító papírját,ha nem megfelelően vette be,azért is hányhatta ki.Pl.:ha nem szabad enni előtte és evett azért vagy fordítva.
Ha nem lesz jobb az állapota vigyétek ügyeletre.
14,5/L
ügyeletet ma már felejtéstek el!
sürgősségire vidd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!