Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mindenhova hitelkártya kell,...

Mindenhova hitelkártya kell, de miért? Hogyan oldjam nélküle az utazásokat meg?

Figyelt kérdés

Nem hiszem el, hogy mások nem botlanak ebbe bele és nem kerülik ki valahogy, mert tuti nincs mindenkinek

hitelkártyaja .

Én utazni akarok, megvan rá a saját keretem, nem érdekel a hitelkártya dolog, de csomó helyen bookingon is belefutok abba, hogy foglalás szabályzata, felmutatni érkezéskor a hitelkártyát, meg zárolás stb.

Csomó desztináció ezért ugrik.

Mit javasoltok?

Ajánlana valaki olyan utat, ahova tudja nem kell hitelkártya? Európán belül.

Köszi.

(pl, Londonba se tudok nélküle foglalni, ha van is extrém drága, akár Málta)

2019. jún. 24. 19:30
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Dehogy utolsó előtti, én nem verném adósságba magam egy kirándulás vagy bármi más miatt, mert ha az ember nem törlesz valami miatt időre, akkor megnezheti magát,hogy mennyire eladósodik, ha valakinek ennyire fontos a nyaralás, akkor azzal van baj, nem azzal ha valaki nem akar ilyesmit.

Miert hitelezzen nekem bárki, ha megvan ra a pénzem, hülyeség az egész, de mivel az emberek kaphatóak a hülyeségre igy jó piaca van ennek is.

2019. jún. 28. 22:21
 22/23 A kérdező kommentje:

Én azt mondom inkább nélküle, mint így (hitelkártyával)

Utolsó! Értettem. Nem rágódik senki, megvitatjuk, mi a problémád?

2019. jún. 28. 22:22
 23/23 A kérdező kommentje:
De jó, en nem írhatom vissza annak aki leostobázott a véleményem, de ő leírhatta, az átmenet a szűrőn kedves Adminisztrátor?
2019. jún. 28. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!