Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mindenhova hitelkártya kell,...

Mindenhova hitelkártya kell, de miért? Hogyan oldjam nélküle az utazásokat meg?

Figyelt kérdés

Nem hiszem el, hogy mások nem botlanak ebbe bele és nem kerülik ki valahogy, mert tuti nincs mindenkinek

hitelkártyaja .

Én utazni akarok, megvan rá a saját keretem, nem érdekel a hitelkártya dolog, de csomó helyen bookingon is belefutok abba, hogy foglalás szabályzata, felmutatni érkezéskor a hitelkártyát, meg zárolás stb.

Csomó desztináció ezért ugrik.

Mit javasoltok?

Ajánlana valaki olyan utat, ahova tudja nem kell hitelkártya? Európán belül.

Köszi.

(pl, Londonba se tudok nélküle foglalni, ha van is extrém drága, akár Málta)

2019. jún. 24. 19:30
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Ha tud részletes beszámolót kérnék. Köszönöm. Hol foglalt, hogyan stb. Mindent. Nem kioktató, hanem segítő kommentet várnék. Ha ilyet nem tudsz, kérlek ne is írj.
2019. jún. 24. 19:31
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Én a fèl világot bejàrtam sima betéti kártyával, minimális számú esetben kellett hitelkàrtya. Aztán végül egy olaszországi autókölcsönzésnél úgy alakult, tényleg muszaj volt hitelkártyát csináltatnom, azóta van az is.
2019. jún. 24. 20:00
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincs hitel kártyám, mégis bejártam a fél világot. Esetleg nem bankkártyára gondoltál? Mert nagyon nem mindegy. Mellesleg szinte minden szállodában lehet készpénzzel fizetni. Booking.com oldalon foglalunk mindig szállást de mindig a szállodában fizetünk. Volt ahol készpénzben, volt ahol bankkártyával.
2019. jún. 24. 20:14
 4/23 anonim ***** válasza:
46%
Kempingek készpénzesek.:D nem tudom hány éves vagy, en azt szoktam csinálni hogy odaadom a penzt anyukamnak mert neki van hitelkártyája o pedig lefoglalja nekem. Sajnos en sem tudom másképp megoldani, egyszer nagyon meg szívtam egy franciaországi Carrefour benzinkútnál tee tankoltam az autót a kártyákat meg elutasította nem tudtam fizetni el kellett setaljak egy ATMhez penzt levenni aztán készpénzzel kifizettem de mindig mindent meg lehet oldani egy igazi utazó így all hozza :)
2019. jún. 24. 20:20
 5/23 A kérdező kommentje:

Nem, nem bankkártyára gondoltam :)

Nekem csak az van, nincs és nem is lesz akármilyen praktikus hitelkártyám.

Olvastam, hogy ez a szállásoknak garancia és nekik így jobb... Hát nekem nem.

Persze, bejárható a fél világ így, csak azt keresem, ahol nem probléma.

Pl tegyük fel bookingon foglalok, írja bejelentkezésnél mutassam fel a kártyát, na igen, de ha ott kiderül, hogy nekem nincs?

Felár? Amúgy ez egy fiumei szállás volt.

De Rómánál is találtam hasonló feltételt...

Jó lenne, ha elég volna a sima betéti kártya, vagy készpénz.

2019. jún. 24. 20:33
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak fordítási "hiba".

Én is mindig a bookingon foglalok, ezer céges és magán útra, soha nem volt hitelkártyám, mindig a saját betéti kártyámat adom meg, és sosem volt gond. És nem is kérték el sohasem a szálláson.

de amíg nem olvastam ezt a kérdést, el sem gondolkodtam azon, hogy a booking valóban mindig hitelkártyaadatokról beszél.

Szerintem ezen ne parázz.

2019. jún. 24. 20:46
 7/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat 🙂
2019. jún. 24. 22:32
 8/23 anonim ***** válasza:
Airbnb kell hitelkártya? Ha nem azt ajánlom. Egyébként nálunk az van, hogy a férjemnek van, nekem nincs. Most kénytelen vagyok egyedül utazni meló miatt és muszáj lesz kérnem hitelkártyát..
2019. jún. 25. 07:52
 9/23 anonim ***** válasza:

Ha felmész a Bookingra, akkor balra van a szűrés: van olyan szűrési lehetőség, hogy "hitelkártya nélkül". Nem mondom, Barcelonában pl. 1900 szállásból csak 1-et ad ki így, de én eddig mindig úgy utaztam, hogy ugyan megadtam a webkártya adataimat, de a szálláson fizettem készpénzben.

Általában, ahol ingyenes lemondás van x ideig (ezt is lehet szűrni), ott ezt meg lehet csinálni.

Nekem még eddig nem kérték a becsekkolásnál a szálláson a bankkártyámat.

2019. jún. 25. 12:32
 10/23 A kérdező kommentje:
igen tudom,hogy van...erre utaltam,hogy van,de drága,pl London és igen...1000-ből 1 az is extrém árban.Horvátban semmi gond például .
2019. jún. 25. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!