Hollandiában hogyan tudok fizetni? Mennyibe kerül a pénzfelvétel?
Van egy euró alapú bankszámlám és egy Visa kártyám hozzá. Az a baj, hogy Hollandiában mindenki, azt hiszi, hogy a MasterCardok és Visak csak hitelkártyák lehetnek, de nekem ezek debit kártyák, mert saját bankszámlához van kapcsolva plusz a kártyára is fel van írva, hgoy debit....
Akárhova megyek mindig azt mondják, hogy hitelkártyát nem fogadnak el és mindig el kell magyaráznom, hogy ez nem hitel kártya. Ekkor általában megakarják próbálni, de soha sem sikerül, mert nem fogadják el a visat és a mastercardot.
(Nem túrista negyedben vagyok hanem a német határhoz közel)
Még huzamosabb ideig itt leszek, de nem tudom, hogy hogyan fogok fizetni, eddig akárhova mentem csak készpénzel tudtam.
Mennyive kerül a pénzfelvétel itt? Mert most az egyetlen opciónak az tűnik, hogy bizonyos időközönként felveszek egy nagyobb összeget és kézpénzel fizetek mindenhol.
Van valakinek bármilyen tanácsa, tapasztalata, akármi?
(huzamosabb ideig itt leszek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!