1 napos út Londonba? Van értelme?
Sajnos elfogyott a szabadságom idénre (2 nap maradt), de szeretnék még külföldre menni.
Sok helyen hallottam, hogy Londonba el lehet jutni úgy, hogy reggel az első járattal mész Lutonba, este az utolsóval haza.
Szerintetek mennyire van értelme így a dolognak?
Mennyire rohanás? Egy reggeli, ebéd, pici város nézés és vásárlás beleférhet kényelmesen? Vagy nagyon rohanás lenne?
Az anyagi vonzata annyira nem gond, inkább az a kérdés, hogy mennyire lehet jó élmény.
Még sosem jártam Londonban korábban, de nagyon szeretnék még idén eljutni.
1 nap szabit vennék ki, egyet tartalékba megtartanek
19# ebben igazad van.
Sajnos nem én szórtam el a szabim 6 hónap alatt, kényszerből voltam, mindenkit arra küldtek januárban mert nem volt termelés.
Ha valami még közbejön decemberig, akkor ott lesz 1 napom, aztán elmegyek tàppénzre vagy egyszerűen nem megyek be. Kirúgni nem fognak. De nyaralás miatt nem jàtszottam volna be se a tàppénzt (illegális) se azt, hogy nem megyek be.
Ügyintézés nem para, mert 3 műszakban vagyok és tudok cserélni a napon belül műszakot.
Csak másik napra nem tudok cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!