1 napos út Londonba? Van értelme?
Sajnos elfogyott a szabadságom idénre (2 nap maradt), de szeretnék még külföldre menni.
Sok helyen hallottam, hogy Londonba el lehet jutni úgy, hogy reggel az első járattal mész Lutonba, este az utolsóval haza.
Szerintetek mennyire van értelme így a dolognak?
Mennyire rohanás? Egy reggeli, ebéd, pici város nézés és vásárlás beleférhet kényelmesen? Vagy nagyon rohanás lenne?
Az anyagi vonzata annyira nem gond, inkább az a kérdés, hogy mennyire lehet jó élmény.
Még sosem jártam Londonban korábban, de nagyon szeretnék még idén eljutni.
1 nap szabit vennék ki, egyet tartalékba megtartanek
Szerintem nincs, de lesznek még hosszú hétvégék. Pl. aug. 20. 4 napos, vagy nov. 1. körül.
Vagy simán egy szombat-vasárnap. Persze ezek jóval drágább lehetőségek, mint egy hétköznap.
2# nem akartam részletezni, de nincs hétvégém, egy gyárban dolgozok és nincs beleszòlàsom a beosztàsba, gyakorlatilag előtte tudom meg. Csak a szabi ami fix és tudok rá alapozni repjegy foglaláskor. (tudom hagyjam ott, de most még ez van)
Ha esetleg kivenném mindkét napot és úgy utaznék, az jobb lenne sokkal szerintetek?
Aki esetleg járt 1 vagy 2 napos úton, tudna mesélni bővebben, hogy mennyire volt rohanòs? :-)
Luton repterrol be is kell jutni a varosba,az egy ora a legolcsobb,700 forintos busszal.ugy tudom.
Nem rohanos,ha nem rohansz!😀
Nem kell mindent megnezni,amit a zutleiro konyvek ajanlanak!😃
Illetve nem azt,nem csak azt kel megnezni. Illetve nincs KELL.
Na,akkor nem lesz rohanos.
Mondom en,aki eletebe nem volt meg kulfoldon.
Csak olvastam rola hogy igy is lehet. SLOW módon.
5# Skyscanneren szoktam nézegetni az árakat, úgy, hogy a legolcsóbb hónapra keresek rá.
Október 9-re találtam 18ért retúrt, de ez Debrecen.
6:10-kor szállsz fel, 21:50-kor vissza Lutonbòl.
Budapestről 21 körül találtam én is Lutonba. Más közeli repterekre találtam olcsóbban is, de fene tudja, hogy azok pontosan hol vannak és mennyi idő onnan bejutni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!