Mennyire nehéz a repülőtéri eligazodás, ha nem beszélek idegennyelven?
Mire számíthatok? Csak Rómáig mennék...
Hogy működik ez? Vagy ne is menjek, ha nem tudok?
Arra a tagra gondoltam,akinek törölve lett a hozzászólása.
Egyébként mindenki lekezeli azt,aki nem beszél nyelvet.Ez ma már evidens,pedig nem jelenti azt automatikusan,hogy az illető hülye is ,mint a faék. :)
Nem támadok én senkit, köszöntem azoknak,akik segíteni akartak !
A kérdésem abból jött,hogy félek kicsit, ez természetes ,gondolom én...egyébként pár éve "majdnem" megtanultam,elkezdtem,ebből ragadt rám valami,de ez nem annyira komoly,hogy elég legyen a problémák nélküli kommunikávióhoz,ezért kérdeztem,hogy nehéz-e..menjek-e...aztán végül menni fogok,augusztusban.
Jó magam is annak idején oroszt tanultam. Oroszul még ma is elmotyogok, nem lenne gond. De angolul képtelen vagyok megtanulni. Az agyam nem képes elraktározni, megérteni az angol beszédet. Mondom ezt úgy, hogy 4 éve élek Angliában, dolgozom. Elmentem többször angol tanfolyamra, de egy idő után nem vagyok képes tovább haladni. Az egyik angol tanárom azt mondta, hogy a passzív angol tudás csoportjába tartozom. Sok millióan élnek így szerte a világon akik bár értik mit mondanak nekik, 1 szavas válaszokat tudnak adni, de nem képesek mondatokban kifejezni magukat. Sőt nagyon sokan ahogy én is képtelen megszólalni, pedig agyban tudják mit kell mondani.
De ennek ellenére nem gond a repülés. Sokszor tapasztalom, hogy nem én vagyok (és te kérdező) az egyetlen akik nem tudnak kommunikálni angolul. Kínaiak többsége sem tud mégis boldogulnak. Oroszok nem is akarnak tudni angolul mégis boldogulnak. Szóval ne aggódj.. Rajtad kívül sokan nem tudnak angolul..
47/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!