Kezdőoldal » Utazás » Európa » Éreztetek már így? (külföldről...

Éreztetek már így? (külföldről hazaköltözöttek)

Figyelt kérdés
Hazaköltöztem Angliából körülbelül fél éve, kint jól megéltem, az átlaghoz képest jó fizetésem volt, de nem voltam főleg a végén és persze a honvágy is közrejátszott. Elhatároztam hogy hazaköltözök, az első hónapokban iszonyatosan jó volt újra a régi ismerősökkel, barátokkal bepótolni amit csak be lehet majd később amikor elmúlt a varázs és megtapasztaltam újra az itthoni fizetést, a negatívabb hozzáállását az embereknek (persze vannak kivételek) de összességében nem vagyok boldogabb itthon mint kint voltam és már hiányoznak a kinti barátok ismerősök is. Már a visszaköltözést tervezgetem. Elsősorban a külföldről visszaköltözötteket kérdezem, hogy ti megbántátok-e hogy hazaköltöztetek, illetve van-e olyan aki másodjára is itt hagyta Magyarországot?

2019. máj. 6. 00:15
1 2
 11/12 anonim válasza:
81%

Egyetertek a 9-sel...

Itt kint iszonyat draga az alberlet, sajat lakas szoba sem johet. Mi ket ev utan tervezunk hazakoltozni akkor lesz 13 eve hogy a parom kint el.

Otthon meg lesz a sajat kertes hazunk. Mivel is jobb itt kint fizetni a horror lakbert ugy hogy az embernek nincs sajat lakasa vagy haza? Es ezt eletunk vegeig igy? Hat biztos nem..... plusz igen, ha lesznek gyerekek akkor majd evente 1x lassak a nagyszuloket??

2019. jún. 16. 12:06
 12/12 anonim válasza:
Semmi gond ezzel, költözz haza akkor, sőt kezdj el kaffogni 2 hét múlva más külföldön élő magyarok ellen, ezzel is bizonyítva milyen ügyesen beilleszkedtél egy szempillantás alatt. Hiszen a szíve, az mindig magyar a magyarnak.
2021. márc. 4. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!