Ha Nagy-Britanniába költöznék, akkor lehetséges még külföldről szobát intézni?
Én is kint élek egy angliai kisvárosban. Nincs lehetőség otthonról szobát bérelned. Ezt csakis személyesen tudod megtenni. Ha nincs ismerősöd akihez pár napra mehetnél akkor csináld azt amit sokan akik szintén ismerős, család nélkül jönnek ki
1. Amikor az adott városban vagy, akkor keresel egy olyan szállást ami bed & breakfast szállás. Mindenhol van, főleg vasút, busz állomások közelében. Ott mindig van szabad hely, 1-2 éjszakára nem vészes az ára. Ha már kint vagy, akkor könnyű megtalálni azokat az irodákat ahol szobákat adnak bérbe. Onnantól könnyebb szállást keresni
2. Sokan úgy jönnek ki, hogy minél korábban az adott városba érjenek. Az irodák 9-10 órakor nyitnak, és addigra odaérnek. Szobát keres amíg nem talál
3. Van aki tudja már a cél, hogy melyik városba akar menni. Keress olyan csoportokat (pl: londoni magyarok, Manchesteri magyarok stb) , és ott kér segítséget szoba bérlés ügyben. Vannak akik kiadják 1-2 napra.
Én is adtam ki max 3 napra szobát.
De Magyarországról nem fogsz tudni szobát bérelni.
Akkor azt tanácsolom neked, hogy a facebookon lépj be olyan csoportokba ami tervedben van.
Pl:
londoni magyarok
Edinburghi magyarok
glasgowi magyarok etc.
Ott kérdezz bátran szállás, munkaügyben. Sok segítőkész ember van..
sok sikert
(második vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!