Kezdőoldal » Utazás » Európa » Éreztetek már így? (külföldről...

Éreztetek már így? (külföldről hazaköltözöttek)

Figyelt kérdés
Hazaköltöztem Angliából körülbelül fél éve, kint jól megéltem, az átlaghoz képest jó fizetésem volt, de nem voltam főleg a végén és persze a honvágy is közrejátszott. Elhatároztam hogy hazaköltözök, az első hónapokban iszonyatosan jó volt újra a régi ismerősökkel, barátokkal bepótolni amit csak be lehet majd később amikor elmúlt a varázs és megtapasztaltam újra az itthoni fizetést, a negatívabb hozzáállását az embereknek (persze vannak kivételek) de összességében nem vagyok boldogabb itthon mint kint voltam és már hiányoznak a kinti barátok ismerősök is. Már a visszaköltözést tervezgetem. Elsősorban a külföldről visszaköltözötteket kérdezem, hogy ti megbántátok-e hogy hazaköltöztetek, illetve van-e olyan aki másodjára is itt hagyta Magyarországot?

2019. máj. 6. 00:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan tanulni voltam kint, de nekem nagy vonalakban bejöttek az itthoni számításaim. De a kint szerzett barátok hiányoznak, az biztos.
2019. máj. 6. 07:43
 2/12 anonim ***** válasza:
71%
Kétszer éltem külföldön, egyszer 8 aztan majd 4 évet, 5 éve újra itthon, nem hiányzik a külföld, nagyon jól vagyok itthon, soha többet nem költöznék.
2019. máj. 6. 09:12
 3/12 anonim válasza:
0%
hogy micsoda????
2019. máj. 6. 15:22
 4/12 anonim ***** válasza:
86%
Bozonyos dolgok hiányoznak, bizonyosak nem. De nem mennék vissza, mert itthon jól élünk, bejöttek a számításaink. Van hogy néha visszavágyom, olyankor kiruccanunk 1-2 hétre, egyből megkapom ami hiányzott és jövök vissza.
2019. máj. 6. 21:25
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi haza költöztünk, a nagyim (anyai ág) miatt...

Mai napig bánja mindenki, kivéve persze Anyám...

2019. máj. 7. 12:44
 6/12 anonim ***** válasza:
86%

16 év után költöztam haza Angliából, nem bánom, a 3 gyerekkel itt jobban megélünk mert saját lakásunk van, ott meg az albérlet felőrölt mindent

Itt így jobb az anyagi helyzet meg itt a család is.

2019. máj. 8. 00:15
 7/12 _Gyuri_ válasza:
68%

Szerintem vizsgáld meg mit teszel kint és mit nem teszel, illetve fordítva.

Én is éltem 1.5 évet külföldön, és egy dolog rögtön szembe ötlik: Nem néztem tv-t és híreket.

Ez már Önmagában is képes azt okozni, hogy valaki szarul érezze magát. Próbáld ki! 2 hétig ne nézz híreket se a tv-ben sem az interneten. Bámulatosan jól érezheted magad.

Ha a barátaid húznak le a negatív hangulatukkal, akkor mondd el nekik is, hogy ne nézzenek híreket és híradót.

Ezek a nyomorult hírcsatornák csak megnyomorítanak mindanyiunkat. Szabadulj meg tőlük és érezd jól magad bárhol legyél a világban :)

2019. máj. 14. 09:48
 8/12 anonim ***** válasza:
32%

Annak írom aki 16 év után költözött haza.

Ennyi év brit munkáltatói referenciával, nyilván folyékony angol nyelvtudással a világon másfelé is mozdulhattál volna, ha eleged lett Nagy-Britanniából.

Nem is gondolkoztál másfelé?

Brit állampolgárságot megkaptad illetve megkaptátok, ugye?

2019. jún. 2. 09:37
 9/12 anonim ***** válasza:
62%

Nem, nem gondolkodtam.

Nem mindenkinek az az élet célja hogy elhúzzon 5000 km-re a családtól, aztán a temetésrekre hazajárjon..

Itt vannak a szüleink, itt vannak a testvéreink (plusz az ő családjuk, gyerekeik, kisbabák stb)

A gyerekeink is imádnak a mamánál, papánál lenni, szinte követelik hétvégén hogy menjünk, sokkal kiegyensúlyozottabbak mint mikor senkik nem volt..

A férjem elhelyezkedett az egyik legnagyobb gyártó cégnél mérnökként, 450e felett keres havonta, én pedig a Costánál vagyok barista de mellette tanulok is mert vállalkozást akarok, de havi 700-800 ezrünk megvam, hitel albérlet 0..

Mindenre telik.

Mivel lett volna jobb elmenni Amerikába pl albérletbe még messzebb? Nem is értem..

2019. jún. 2. 13:26
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen megkapták a gyerekel a brit állampolgárságot, hogy valaha lesz e hasznukra nem tudom.
2019. jún. 2. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!