Éreztetek már így? (külföldről hazaköltözöttek)
Mi haza költöztünk, a nagyim (anyai ág) miatt...
Mai napig bánja mindenki, kivéve persze Anyám...
16 év után költöztam haza Angliából, nem bánom, a 3 gyerekkel itt jobban megélünk mert saját lakásunk van, ott meg az albérlet felőrölt mindent
Itt így jobb az anyagi helyzet meg itt a család is.
Szerintem vizsgáld meg mit teszel kint és mit nem teszel, illetve fordítva.
Én is éltem 1.5 évet külföldön, és egy dolog rögtön szembe ötlik: Nem néztem tv-t és híreket.
Ez már Önmagában is képes azt okozni, hogy valaki szarul érezze magát. Próbáld ki! 2 hétig ne nézz híreket se a tv-ben sem az interneten. Bámulatosan jól érezheted magad.
Ha a barátaid húznak le a negatív hangulatukkal, akkor mondd el nekik is, hogy ne nézzenek híreket és híradót.
Ezek a nyomorult hírcsatornák csak megnyomorítanak mindanyiunkat. Szabadulj meg tőlük és érezd jól magad bárhol legyél a világban :)
Annak írom aki 16 év után költözött haza.
Ennyi év brit munkáltatói referenciával, nyilván folyékony angol nyelvtudással a világon másfelé is mozdulhattál volna, ha eleged lett Nagy-Britanniából.
Nem is gondolkoztál másfelé?
Brit állampolgárságot megkaptad illetve megkaptátok, ugye?
Nem, nem gondolkodtam.
Nem mindenkinek az az élet célja hogy elhúzzon 5000 km-re a családtól, aztán a temetésrekre hazajárjon..
Itt vannak a szüleink, itt vannak a testvéreink (plusz az ő családjuk, gyerekeik, kisbabák stb)
A gyerekeink is imádnak a mamánál, papánál lenni, szinte követelik hétvégén hogy menjünk, sokkal kiegyensúlyozottabbak mint mikor senkik nem volt..
A férjem elhelyezkedett az egyik legnagyobb gyártó cégnél mérnökként, 450e felett keres havonta, én pedig a Costánál vagyok barista de mellette tanulok is mert vállalkozást akarok, de havi 700-800 ezrünk megvam, hitel albérlet 0..
Mindenre telik.
Mivel lett volna jobb elmenni Amerikába pl albérletbe még messzebb? Nem is értem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!