Reális ár szerintetek?
De most komolyan, nem akarok hülyének vagy bárminek tűnni,de intézem az utam Belaruszba. Csak ugye, a belarusz vasutak, így adja meg az árat:
Pl: 116.34 BYN na most, rendben, a valuta megvan. Csak azt nem tudom, hogy most 11634-nek olvassam, vagy 116 egész 34 századnak? Mert átváltva, gyanúsan olcsó lenne ha az utóbbi szerint járnék el :P :( kb:15.24 Ft)
Segítsetek, kérlek. Butus vagyok :O (Remélem érthetően fogalmaztam)
"Utaztam már Ausztráliába, Amerikába, Ázsiába, és Afrikába. Ergo, van már pár km a hátam mögött. "
Jah és soha nem kellett egyik valuta árfolyamára sem rákeresnek, meg sehol nem találkoztál a tizedesponttal. Nagyon hihető. Egy ilyen Siófokra nem jutna el élve.
Első vagyok.
Nekem kb 2 perc alatt kijött az eredmény.
A másik hibát ott követted el, hogy nem BYN-t adtad meg valutaként, hanem BYR-t az átváltáshoz...... csak mondom, hogy vegyél vissza egy kicsit.
Ugyanis a BYR a régi F.orosz valuta, a BYN pedig az új. De még ez is oda volt írva, csak el kellett volna olvasni 🙄🙄🙄.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!