Szerintetek reális cél, hogy a nyugdíjas éveimet Montenegróban vagy Bulgáriában szeretném eltölteni?
Amikor én a Te korodban voltam, Fiatalember, ennél egyszerűbb célokat tűztem ki magam elé. :)
Karriert, feleséget, gyereket, kutyát.
Hogy őszinte legyek, nem ördögtől való a gondolatod, mindkettő - főleg a tengerparti részük - hihetetlenül jó tud lenni.
De hiszen az élet erről szól, az álmokról, és arról, ahogyan megvalósítod. Nosza rajta! :))
Persze, nem is ertem amugy miert nem csinaljak ezt nyugdijasok, egy nyugati nyugdijbol keleten ugy elhet mint a csaszar. Talan az az oka, hogy annyi idosen mar nem szeretnek valtoztatni, vagy megijednek az idegen nyelvtol...
En most Franciaorszagban elek es dolgozom, de a nyugdijammal majd szepen hazamegyek ha megerem:)
Elég egyszerű kérdés.
1) utánanézel a kinti áraknak
2) felméred mennyi pénzed lesz nyugdíjasként
3) a kettőt egyezteted az igényeiddel és ha a kettő egybeesik, akkor nyert ügyed van.
Nem hiszem h kint tudnál dolgozni a szakmában (a nyelv miatt) viszont azt sem hiszem h ügyvédként ne tudnál eleget keresni, hogy nyugdíjasként kint élj.
Az én szüleim ezt teszik :-)
en thajfoldet vagy kambodzsat ajanlanam.
minden telet ott toltok nagyon jo...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!