Oscar telekocsival kiutazni Franciaországba egyedül lányként, mennyire veszélyes?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, kint dolgozom és nincs mostanában olcsó repjegy.2019. jan. 24. 20:52
1/10 anonim válasza:
Én nem ülnék be idegen mellé ekkora útra.
Busz nem játszik? A Volán és Flixbus.hu is indít járatokat.
2/10 D. Brasco válasza:
Max az lehet benne veszelyes ha a sofőr nem tud vezetni....vagy pont hogy ugy megy mint az állat!
3/10 anonim válasza:
Én Németországba mentem így.
Alapvetően nem veszélyes, de az a sofőr szörnyű volt, nagyon veszélyesen vezetett. Kb halálfélelmem volt végig.
4/10 anonim válasza:
Legalább Brüsszelig repülj már el vagy valami, nem hiszem el, hogy egész Franciaországba ne lenne olcsó jegy. Utána meg a reptérről Flix vagy ami épp akad, bármi jobb, mint egy 25 órás telekocsizás.
5/10 anonim válasza:
Én pont azt nem szeretem az Oszkárban, hogy alapvetően nem tudod előre, ki mellé ülsz be. Persze van típus, kép, de néha még az sem igaz, aztán elindul az illető és halálfélelmem van 2 órán át.
6/10 anonim válasza:
Na meg megmondom őszintén, a fene nem menne nagy távra autóval, busszal, ha van repülő ami pár óra alatt ott van.
7/10 anonim válasza:
Nem mennék így. Nem is attól félnék, hogy letámad a sofőr, de nem ülnék be tök idegen mellé az autóba, még rövid útra sem, nem ám ilyen hosszúra. Semmit nem tudsz róla, hogy hogy vezet, voltak-e balesetei, van-e egyáltalán jogosítványa. Szóval nem.
Flixbus miért nem jó? Szerintem még olcsóbb is, mint a telekocsi.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!
Akkor szerintem a Flixbusz lesz;))
2019. jan. 25. 10:04
9/10 anonim válasza:
Easyjetnel nezd meg. Tele van 100 euro alatti, 50 euros jegyekkel meg akkor is, ha a kovetkezo 2 heten belül akarsz menni. Most neztem, ha holnaputan akarnek menni, akkor is meg lenne 100 euro alatti osszegbol. Feleslegesen ne zotykolodj.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2019. jan. 26. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!