Franciaországba mennék 2-3 napra január végén, de béna vagyok nem tudom hogy hol találok megfelelő szállást?
Booking.com
De ha még ez sem megy szerintem ne induljatok utnak!
Mutatok egy linket:
Január utolsó hetében 3 napot állítottam be, s a teljes egység legyen akadálymentesített.
További szűrőket tudsz még bekapcsolni, illetve a sorba rendezés módja is változtatható.
Ha nem akadálymentes hely kell, akkor kapcsold ki a szűrőt.
Mindenképpen javasolom, hogy ezeket kapcsold be:
Nem kell előre fizetni
Ingyenes lemondás
Én be szoktam kapcsolni azt is hogy nem kell bankkártya, illetve legyen parkolási lehetőség, saját fürdőszoba
Az alábbi linken ezeket bekapcsoltam, az akadálymentességet ki.
Rendezési szempont: legolcsóbb legelöl.
Szerintem is a booking a legjobb. Ott olvashatsz véleményeket is a szállásokról. Gyanúsan olcsó, illetve lepontozott (kb. 7 pont alatt) helyre ne menjetek, továbbá nézz utána a környéknek. Ki lehet nyitni térképen is a lehetőségeket.
Egyáltalán nem találom problémásnak, ha meg kell adni kártya adatokat, ez a legtöbb szállás esetén kötelező. Ha nem lemondható a szállás, az azt jelenti, hogy azonnal levonják a kártyádról a szállásdíjat, cserébe igen komoly kedvezmények vannak. De ilyen távoli időpontra két gyerekkel nem választanám ezt az opciót. Bármi közbejöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!