Szerintetek érdemes egyedül utazni londonba?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok és ki szeretnék utazni londonba egy néhány napra teljesen egyedül.Ki szeretném próbálni hogy milyen egyedül utazni szerintetek mennyire nehéz ott tájékozódni? Még nem voltam egyedül külföldön, sőt még nem is repültem.Bele merjek vágni?2019. jan. 23. 19:29
1/6 anonim válasza:
Az egyéniségedtől függ, én egyedül szeretek a legjobban utazni (néhány kivételtől eltekintve)
2/6 anonim válasza:
Ha angolul tudsz rendesen, nem lesz bajod egyedül sem
3/6 anonim válasza:
Persze, én is mindig egyedül megyek.
4/6 anonim válasza:
Londonban nagyon könnyû tájékozódni. Minden rendesen ki van táblázva, rengeteg a térkép az utcán is, buszmegállókban, tehát az se baj ha épp nincs nálad saját, vagy nem elérhetõ a google maps. És nagyon átláthatók és konzekvensek az egész városban a jelölések.
5/6 anonim válasza:
Arra figyelj, hogy térképet nem tudnak rajzolni. A legtöbb utcán lévő térkép inverz... Ha tudsz angolul, nem lesz semmi baj, jó kis kaland lesz, csak kerüld el sötétedés után East Ham és környékét meg Croydont és Tower Hamletet is, ha lehet. Főleg, ha lány vagy.
6/6 anonim válasza:
Az emberek segítőkészek, amikor kiköltöztem akkor rengetegszer tévedtem el és kértem segítséget. Azóta már én segítek a bajba jutott túristákon. Ami meglepett, hogy amikor csak sétálgattam, rengetegszer a kezembe nyomták a legdrágább telefonokat/kamerákat, hogy csináljak róluk fotót 😅
A repüléstől sem kell félni. Úgy van kialakítva, hogy mindenki megtalálja az utat. Ha egy vasútállomáson eligazodsz, akkor a repülőtéren is el tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!