Érdemes egyedül elutazni nyaralni utazási irodán keresztül?
19 évesen teljesene egyedül ültem fel a repülög´epre és utaztam New Yorkba. Habár ott au-pair voltam, de a család abban nem segített, hogy körbe vezessen a városon. Megmutatták a vonat állomást és mindent egyedül csináltam.
Nem kell ezt túl komplikálni.
Ha bizonytalan vagy menj el egy magyar nagyvárosba (ha nem BP-i vagy akkor oda) és járd körbe egy útikönyvvel a kezedben. használd a tömegközlekedését, és meglátod nem is akkora dolog...
Sokszor utaztam/utazom egyedül (lenne kivel, de imádok egyedül utazni), még soha nem jutott eszembe utazási irodánál befizetni. Egyébként ha utazási irodán keresztül repülnél, az pont ugyanolyan, mint anélkül (csak olcsóbb, mert nem számolják bele felárként a nemlétező "reptéri illetéket" meg egyéb kamudíjakat) :).
Tölts le offline google térképet a telefonodra, csillagozz be rajta előre minden helyet, amit látni akarsz, fordítóappok is vannak az alap kifejezésekre, vegyél egy útikönyvet, nézz utána mindennek (szállás pl. airbnb vagy booking.com, olvasd az értékeléseket), az Internet korában max egy kis talpraesettség kell, semmi több. Utazni fantasztius, ki ne hagyd holmi félelmek miatt :) Ettől majd csak nőni fog az önbizalmad és legközelebb gond nélkül belevágsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!