Kezdőoldal » Utazás » Európa » Prágába utazáskor be lehet...

Prágába utazáskor be lehet vinni főtt/sült kaját?

Figyelt kérdés
Ilyesmire gondolok, hogy hűtőtáskában olyan 5-6 szelet/típus rántott húst/gombát/sajtot illetve 4-5 szelet túró rudit elkoboznak-e a szlovák/cseh határon?
2018. okt. 9. 12:51
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
😄 Az EU-n belül nem állít meg senki, és nincs ellenőrzés sem. Mivel Magyarország, Szlovákia, és Csehország is tag, így azt viszel amit akarsz.
2018. okt. 9. 13:06
 2/7 anonim ***** válasza:
8%
Autóval átviheted, repülővel nem.
2018. okt. 9. 13:07
 3/7 anonim ***** válasza:
5%
Elvileg nem, semmilyen ételt amin nincsen feltüntetve a származása, gyártoja, és tartalma, nem vihetsz be. DE ugye ha autóval mész ritkán van határnál ellenörzés.
2018. okt. 9. 13:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen, azt lehagytam, hogy autóval. Akkor bepróbálkozunk vele, max kidobatják.
2018. okt. 9. 13:26
 5/7 hollófernyiges ***** válasza:
97%
Senki sem fogja nézni a táskádat, de ugye tudod, hogy Csehországban is árulnak ételt és nem is drágább, mint Mo.
2018. okt. 9. 14:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Le sem szarják. Kamionos vagyok 17 éve. Szerinted nincs minden sofőr kocsijában egy csomó kaja?
2018. okt. 9. 14:39
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Jópárszor átmászkáltam már környező országokba, már az EU-tagság előtt se érdekelt senkit, hogy mi van az egyedek táskájában s ha érdekes lenne, akkor sem az ételbe kötnének bele. Nem reptér ez, csak határ, iratnézés, annyi. Nyilván gyanú esetén alaposabb ellenőrzés, de alapból nem.

De manapság már tényleg semmiség, alig veszed észre, hogy átmentél a határon.

2018. okt. 9. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!