Kezdőoldal » Utazás » Európa » Repülővel kell utaznom....

Repülővel kell utaznom. Sajnos totál rettegek tőle, rájöttem aerophobiám van. Esély a zuhanásra Wizzair Bp-London?

Figyelt kérdés

1 éves Kislányommal utazom Londonba, igy muszáj ezt a közlekedési formát választanom.Már többször megtettem ezt az utat repülővel, de ugy érzem egyre jobban félek, minden pillanatban a zuhanásra tudok csak gondolni...

-mennyi esély van , h. a Wizzair fapadost szerencsetlenség éri?..

-nyugtatót nem merek bevenni, hátha elalszom, és akkor mi lesz a Lányommal..:)Arra gondoltam iszok pár pohár sört v. bort..Sz.tetek az alkohol segit, vagy még jobban felspanol csak?..

2010. jún. 22. 16:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
14%
Én mindig rögtön inni kérek valami ütőset..., az segít! :) Én is utálok repülni! Nyugi!!!
2010. jún. 22. 17:08
 12/24 A kérdező kommentje:
hogy érted azt, h. lesz egy-két fura pillanat??biztos???
2010. jún. 22. 17:09
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Jól van na, ne pánikolj már :) Legbiztonságosabb közlekedési mód!
2010. jún. 22. 17:09
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Az autóutakon sokkal több baleset van! Csak a repülőkatasztrófák látványosabbak, sajnos.
2010. jún. 22. 17:10
 15/24 anonim ***** válasza:
95%
én nem emlékszem olyanra,hogy wizzairrel bármiféle probléme lett volna az elmúlt években!! Megbízatóak,nem fog lezuhanni!! 2-3 havonta utazok velük!
2010. jún. 22. 17:26
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Ne félj, se sem recseg, se nem instabil. Nem fogsz lezuhanni, egy Wizz air gép sem zuhant még le.

Ti meg ne szívassátok szegényt, így is eléggé fél.

2010. jún. 23. 12:21
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Esélyt számolgatsz???

Ezt nem lehet előre látni, általában 0-nak gondolják, időnként van egy-két baleset...

Még mindig a legbiztonságosabb utazási forma a vonat mellett!!

Azt csodálom, hogy Londontól nem félsz.. Nagyobb az esély, hogy ott lesz valami baj, mint a repülőn..

2010. jún. 23. 17:23
 18/24 anonim ***** válasza:
93%
nyugodj meg nagyon kevés az esélye a balesetnek
2010. jún. 24. 09:24
 19/24 anonim válasza:
100%
ezt ismételgesd: nem-lesz-semmi-gond! a wizzairnak nagyon fiatal gépparkja van (nem ezer évesek, ahogy te gondolod), és még egy sem zuhant le tőlük. nem is fog ne aggódj. nyugtatót meg beszedhetsz, nem fogsz elaludni tőle.
2010. jún. 25. 23:35
 20/24 anonim válasza:
29%
ja még valami igaz én nem parázok, viszont szarul vagyok a repülőn és nekem pár sör segített. csak drága, 4-5 euro. meg lehet kapni feleseket is.
2010. jún. 25. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!