Repülővel kell utaznom. Sajnos totál rettegek tőle, rájöttem aerophobiám van. Esély a zuhanásra Wizzair Bp-London?
1 éves Kislányommal utazom Londonba, igy muszáj ezt a közlekedési formát választanom.Már többször megtettem ezt az utat repülővel, de ugy érzem egyre jobban félek, minden pillanatban a zuhanásra tudok csak gondolni...
-mennyi esély van , h. a Wizzair fapadost szerencsetlenség éri?..
-nyugtatót nem merek bevenni, hátha elalszom, és akkor mi lesz a Lányommal..:)Arra gondoltam iszok pár pohár sört v. bort..Sz.tetek az alkohol segit, vagy még jobban felspanol csak?..
Ne félj, se sem recseg, se nem instabil. Nem fogsz lezuhanni, egy Wizz air gép sem zuhant még le.
Ti meg ne szívassátok szegényt, így is eléggé fél.
Esélyt számolgatsz???
Ezt nem lehet előre látni, általában 0-nak gondolják, időnként van egy-két baleset...
Még mindig a legbiztonságosabb utazási forma a vonat mellett!!
Azt csodálom, hogy Londontól nem félsz.. Nagyobb az esély, hogy ott lesz valami baj, mint a repülőn..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!