London Luton reptéren ki tudom valahol nyomtatni a Wizzair beszállókártyámat?
Figyelt kérdés
Internetes utasfelvételt választottam, de mivel több, mint 1 hétre megyek, így a visszaútra nem tudom itthon előre kinyomtatni.2011. okt. 11. 10:56
1/11 anonim válasza:
Ha a reptéren nem is, a városban igen. Bármelyik netkávézóban.
2/11 A kérdező kommentje:
Jó, de a városba (Londonba) nem megyek be.
2011. okt. 11. 11:05
3/11 anonim válasza:
A hotelekben is van wifi és van nyomtató is amit használhatsz
4/11 A kérdező kommentje:
Bocs, de sátorban fogok aludni. Szóval ez sem jó :(
2011. okt. 11. 12:04
5/11 anonim válasza:
Ha nem találod fel magad és nem keresel egy internetcaffee-t vagy egy helyet ahol nyomtathatsz,akkor fizetni fogsz a reptéren a check-inért.
6/11 anonim válasza:
Nem muszáj Londonban nyomtatnod. Bármelyik kisvárosban találsz netkávézót. Gondolom nem a repülőtér tövében akarsz sátrat verni.
7/11 A kérdező kommentje:
Ok, köszönöm!
2011. okt. 11. 13:18
8/11 A kérdező kommentje:
Nehet nem volt teljesen egyértelmű a kérdés, de azt én is tudom, hogy BÁRMELYIK netkávézóban ki tudom nyomtatni. A kérdés az lett volna, hogy a reptéren van-e ilyen lehetőség? Pl. a reptéren van-e netkávézó? Mert akkor kimegyek korábban.
2011. okt. 11. 13:20
9/11 anonim válasza:
Nem, a reptéren nincs nyyomtatási lehetőség.wifi van, ha van nálad laptop és nyomtató akkor ki tudod nyomtatni.
10/11 A kérdező kommentje:
Megpróbálom akkor megkérni a Wizzair-t ott a reptéren, mert fizetni semmiképen sem szeretnék a check in-ért, de jó lenne, ha a nyomtatásért sem kérnének túl sok pénzt.
2011. okt. 11. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!