WIZZAIR Jegyet rendeltem neten. Pénteken lesz az utazás. A kódot elég ha felírom, vagy ki is kell nyomtatni? Kérni fogják a reptéren? Sürgős a válasz!
Le fogják olvasni géppel, ha nem nyomtatod ki, akkor újra fizethetsz a check-in miatt.
A wizzair nem is tetszett nagyon, mert nekem a visszafelé utat is ki kellett nyomtatni előre, mivel a szálláshelyen nem volt internet és nyomtató sem. Erre is figyelj!!!!!!!!!
Első : nem értem, amit írtál. Miért kellene egy csekkolásért fizetni ???
Én jópárszor repültem már ,wizzairékkel is párszor és az útlevelemen kívül semmit nem nyomtam a csekkoló kezébe.
Mivel benne van a gépében az utasok listája az adataimmal, nem értem, mi más kéne még neki a csekkoláshoz.
Az USÁban általában saját magadnak kell magadat becsekkolnod automatánál, ott mondjuk jól jött a foglalási kódom. De a wizzairnél minek ?!
Köszönöm,de sajnos olyan helyen vagyok,hogy nincs módom,és lehetőségem nyomtatni.
Hollandiából lenne Bp-re az út oda-vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!