Hogyan lehet lemondani wizzair repülőjegyet london loutonból-budapestre, és a kb.80000Ft-ból mennyit kapnék vissza?
Figyelt kérdés
Nem tudom megnézni a honlapjukon a feltételeket, mert külföldön vagyok egy szállodában és le van blokkolva az oldaluk.2010. aug. 7. 13:10
1/3 anonim válasza:
Háát... ha neten nem férsz hozzá, akkor bajosan, hacsak nem tudod a számukat. A reptéri illetéket kezelési ktg levonása után visszakapod, de sokra ne számíts. A jegyárból meg leginkább semmit.
Angliai számuk a honlapjuk szerint: Csak az Egyesült Királyságon belülről hívható szám: 0906 959 0002 (a hívás díja 0,75 GBP percenként. A mobilhálózatokból kezdeményezett hívások díja ennél magasabb is lehet.)
2/3 anonim válasza:
A wizzair egyik táblázatában az olvasható, hogy a törlési díj járatonként és utasonként 16500 Ft. Szerintem érdemes lenne felhívni az ügyfélszolgálatot és ott megérdeklődni!
Magyarországon 06 90 181 181 (a hívás díja 225 HUF percenként)
3/3 A kérdező kommentje:
közben kiderült, hogy szinte semmit nem kapok vissza, annyit levonnak törlési díjnak. De akkor is levonják, ha nem töröltetem, csak nem megyek ki a reptérre és nem utazok?
2010. aug. 8. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!