Feülnétek a London Eye-ra?
Figyelt kérdés
Ha igen miért, ha nem miért? Köszi a normális válaszokat :)2011. okt. 26. 21:11
2/16 anonim válasza:
Igen, bár kissé sok idő szóval csak ha nagyon ráérős vagyok. Jó lehet a kilátás onnan, szívesen megnézném... egyszer meg is fogom:)
3/16 anonim válasza:
Én voltam. Nagyon jóó. Ha teheted mindenképp ülj fel rá. Nekem nagyon tetszett. kedves utolsó. én sajnáltam mikor le kellett szállnom róla, nemhogy sajnálnám rá az időt.
4/16 anonim válasza:
Én is voltam, de inkább állni kell és nem ülni.
5/16 anonim válasza:
Ha nem lennék tériszonyos, mindenképpen!
6/16 anonim válasza:
Ha lenne egy ingen jegyem és ott is lennék akkor simán.
7/16 anonim válasza:
Én is voltam, leginkább állva valóban :) De tényleg szép, megéri legalább egyszer megnézni.
8/16 anonim válasza:
Most jó tippet adtál. Igen, mert miért ne. Nem vagyok tériszonyos, időm is van (azt hallottam sokat kell sorban állni), szóval igen.
9/16 anonim válasza:
Egy hete voltam Londonba és felültem rá. Kicsit drága a dolog de megéri :) Tériszonyom van nekem is de ez ott nem érvényesült érdekes módon. Sajnáltam én is amikor le kellett szállni.
10/16 anonim válasza:
Már voltam. Tériszonyom van, elég hamar rosszul lettem, le kellett ülnöm. De ülve már biztonságban éreztem magam, csodaszép fotókat készítettem a városról, szóval mindenféleképpen megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!