El Caminora milyen cipőt vennétek?
Figyelt kérdés
Utolsó százötven kilómétert teszem meg ősszel. 110 kiló vagyok. Azt olvastam, hogy nagyjaból végig aszfaltos az út, bakancs emiatt gondolom nem túl előnyös. Valami gyaloglócipő? Ti miben tettétek meg? :)2018. szept. 11. 19:49
11/12 A kérdező kommentje:
Végül megjártam, 220 kilóméter lett a vége 30-as átlaggal. Decathlonban vettem 30e-ért egy nagyon nagyon nehéz, de strapa, meleg és vizálló bakancsot, amit nem bántam meg. Viszont amit megbántam, hogy nem törtem be, gyakorlatilag a boltból vittem az útra, és ezt megsínylette a lábam. Igazából ha bárki olvassa, az a tanácsom, hogy kis túlzással bármiben le lehet sétálni az utat, a lényeg, hogy bejáratott cipő legyen.
2019. jan. 20. 15:11
12/12 anonim válasza:
A keményebb cipőket biztosan érdemes bejáratni. Mindenkinek más a lába, az is sokat számít hogy szokott-e rendszeresen túrázni, hozzá van-e szokva, illetve a gyártó eltalálta-e a lábtípúsára a cipőt. Én a fent linkeltben voltam, ami annyira puha hogy ez vagy az első alkalomtól tökéletes, vagy sosem lesz az. Egy 60 km-es túrán avattam fel, utána még sétálgattam benne párszor. Remekül szellőzik és nem izzad bele a lábam, persze nem vízhatlan de arra ott volt a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!