Utolsó százötven kilómétert teszem meg ősszel. 110 kiló vagyok. Azt olvastam, hogy nagyjaból végig aszfaltos az út, bakancs emiatt gondolom nem túl előnyös. Valami gyaloglócipő? Ti miben tettétek meg? :)
Ismerős menő túraszandált vett 18 ezrest és egy sportcipőt meg papucsot estére stb , de végig ment . Július végén indult a dög melegben ott 40-45 fok is volt . Csak mosakodj kútból patakból mindenki palackozott vizet iszik .
2018. szept. 11. 20:57
2/12 A kérdező kommentje:
Mivel október 24 után mennék, szandál azért kilőve. De a bakancsot meg túlzásnak érzem
2018. szept. 11. 21:12
3/12 anonim válasza:
Nike Air, vagy ahhoz hasonloan vastag belelesu futocipo.
2018. szept. 11. 21:21
4/12 anonim válasza:
Biztosan lesz itt, aki saját tapasztalatokkal tud szolgálni, addig is elmondom a kolléganőmet. Spanyol szakaszon voltak, de nem tudom pontosan hol.
Lényeg az, hogy hárman mentek, ketten puha talpú, könnyű cipőben, a harmadik katonai bakancsban. A bakancsos járt jól a kemény talp miatt, a többiek panaszkodtak az egyenetlen, köves talajra.
2018. szept. 11. 21:22
5/12 anonim válasza:
Én vízhatlan túracipőt vennék. Columbia, Merrell, Salomon. Nehogy gagyi Nike, meg hasonló divatcipőkkel vágj neki. Sok sikert!
2018. szept. 11. 22:38
6/12 anonim válasza:
"Columbia, Merrell, Salomon."
Ezeket 1-2 napos turakra, vagy terepfutasra tervezik, egyiknek sincs olyan komoly tompitasa, mint Nike Air meg tarsainak, marpedig az fog szamitani leginkabb, ha soknapos gyaloglasra vallalkozol.
Masfelol, ha turaciporol beszelnenk, ezek nagyon gagyi markak, szinte "divatcipok". Jo, Salomon picit komolyabb, de ha turacipokrol beszelunk, Columbia, Merrell meg Salomon nagyon kispalyasok a kategoriaban.
2018. szept. 11. 23:04
7/12 D. Brasco válasza:
Egy dolog biztos:akarmilyen cipőben vágsz neki az bejáratott darab legyen,ne ott húzd fel életedben először a lávadra
2018. szept. 12. 08:01
8/12 anonim válasza:
Én hosszú gyalogtúrákon a Geox cipőkre esküszöm, az egyik legkényelmesebb cipő, amit valaha hordtam. A lényeg egyébként tényleg az, hogy kényelmes és bejáratott legyen.
2018. szept. 12. 11:42
9/12 anonim válasza:
Bakancsban, de túrabakancsban.
Futózokni váltásokkal.
Egyrészt reggelente-estelente hűvös lehet, másrészt fogja a bokád, harmadrészt vastag a talpa.
2018. szept. 12. 16:56
10/12 anonim válasza:
Nekem a fő cipőm egy North Face pillekönnyű túracipő volt, egyetlen hátránya hogy a végére simára kopott a talpa. Az egész úton összesen 4 apró vízhólyag lett a lábujjaimon, ebből kettő azért mert nem figyeltem már oda hogy mindig száraz legyen a lábam. A másik cipőm egy Salomon Goretexes terepfutó cipő volt az esősebb napokra. Néha jól jött volna a bakancs, mert én az északi úton mentem, de még oda is szinte mindig elég volt ez a kettő. Ami még extra volt az az egyedi talpbetétem, ami keményített is a talpán, a gyárival valóban túl puha lett volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!