Ki jönne el velem az El Caminora?!
Figyelt kérdés
szeretnék változni és vagy változtatni az életemen és kell valami aki elindít ezen az "úton" és úgy gondoltam meg próbálnám jövőre ezt az utat. Ha van esetleg vállakozó szellemű ember köztetek az írjon! :)2013. szept. 8. 17:57
1/6 anonim válasza:
3/6 A kérdező kommentje:
egyedül nem tudok mert nem beszélek idegen nyelven és így egy kicsit gáz lenne a dolog. nem?
2013. szept. 8. 19:34
4/6 anonim válasza:
Azt nem írtad, hogy tolmácsot keresel. Akkor írd azt, mert még a végén jelentkezik valaki aki szintén nem tud. :)
5/6 A kérdező kommentje:
ja jó akkor úgy írom hogy ki jönne el velem az El Caminora azért hogy ha kell a tolmácsolásban a segítségemre legyen mert én nem beszélek idegen nyelven de a költségeket mindenki maga állja!
2013. szept. 9. 20:17
6/6 anonim válasza:
Szerintem érdemes előtte tanulgatni egy kis spanyolt és angolt, és aztán bátran nekivághatsz egyedül is. Hatalmas élmény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!