Nem jönne el valaki velem Svájcba nyaralni idén?
Nagyon szívesen mennék, voltam már, de olyan felejthetetlen a látvány, hogy nem lehet betelni vele. Keress társat az utra, egyszer én is így keresgéltem, jól kijöttünk az utazás során.
Nem mehetek, Párizsban voltam az idén, és buksztárcámnak üres a belseje....
Sok szerencsét, jó utat! Menj, ezt nem lehet kihagyni!!
Jungfrau? Nagyon szép volt! Kicsit (nagyon) féltem a felvonón, de megérte!!!
Ne hidd, hogy a minden nőnek a tengerpart kell, ááááá, dehogy! Tavaly Parálián voltunk, de Svájc, a hegyek igazán nekem való. Tengeri fürdés napfeltekor, aztán egész nap semmi tenger...Meteorák, meg minden látnivaló, de nem a pacsálás.
Keress valakit, nem igaz, hogy nem találsz!!
Aztán meg sírhatsz, hogy kihagytad a lehetőséget! Én sírnék..na, jó, nálam könnyen megy..:)
Jungfraun is, a látványtól, meghatottságtól.
Szervezkedj,nem kell hozzá barátnő!!!
Szervezkedek én de amikor mindenkitől azt hallod hogy jó lenne, de "erre meg arra kell a pénz" vagy "nincs pénzem" vagy "nincs időm, energiám ilyesmire" esetleg "ugyan már mit akarsz a hegyekben, én tengerpartos vagyok" akkor kicsit elszomorít a dolog.
Persze értem én hogy sokan nem tehetik meg hogy elruccanjanak svájcba, ha 4 napra mennék a legszerényebb számításaim szerint is minimum 200.000 HUF-ból jönne ki egy ember mindenestől (Csak a vasúti felvonó ami 3500 méterre visz fel 40.000 HUF oda-vissza).
Ez nekem gyerekkori vágyam, zsenge 10 éves koromban a Jungfrauról gyűjtőttem képeket amik most is megvannak :).
Szerintem idén már nem fog összejönni, tavaly szeptemberben a Grossglocknernél voltam, az is nagyon szép volt...ausztria legmagasabb hegycsúcsa, egy ideig beérem annak az emlékeivel is :).
Szerintem, csak ketten írunk. Te, és én. Vidd el Anyádat.
Esetleg Apádat...Komolyan gondoltam!!! Előlegezd meg neki a pénzt, ha teheted. Közös élmény, ami talán soha többet nem adódik. Ciki? Nem, hidd el nekem.
Tudnék írni erről, de minek?
Menj, élj amíg lehet. Álmokról nem szabad, nem lehet lemondani! Nem tudod, lesz-e jövőre...
húúúúú! Megint átmentem pesszimistába! Na, azt már nem! :)
Menj! Bármi áron, de menj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!