Ha lehetőség volna rá elutaznál Svájcba nyaralni?
Én 4 éve kinnt élek,de még nem unom.Ha nem élnék kinnt tuti itt nyaralnék rendszeresen.Na jo,Görög orszaggal felvaltva.
Nagyon jo a levegö,rengeteg a program,gyönyörü a kilàtàs.Ajanlani tudom csak!
Mi megyünk is.
Az első válaszolótól kérdezném.
Nem tudnál belinkelni olyan oldalt vagy oldalakat, ahol magyarok fórumoznak? Jelenleg Angliában élünk, de azt tervezzük, hogy átköltözünk Svájcba 1-2-3 éven belül. Szeretnénk infókat gyűjteni minden oldalról, ha lehet. Nagy segítség lenne, ha ott élőktől (is) tudnánk informálódni. Előre is köszi.
Elsö vagyok:a legjobb szerintem az Iwiw.Ha oda beirod a keresöbe hogy svajc,akkor talalsz forumokat,illetve rengeteg magyar embert aki kinnt él Svàjcban.
De ha érdekel bàrmi,kérdezz nyugodtan,szivesen vàlaszolok.
Álmaim országa,olyan szívesen elmennék oda...vissza se jönnék.Azok a gyönyörű hegyek, a rengeteg természeti kincs,de lehet,hogy csak azért ilyen varázslatos nekem ,mert geográfus vagyok:)
Szóval igen,elutaznék nyaralni,de az ősszel,téllel,tavasszal sincs bajom,mert ott mind gyönyörű.
Én Angliában élek,és még nem voltam Svájcban..Nyaralni biztos elmennék oda,de élni nem..
Elsőnek...te KINT élsz Svájcban.Ott milyen az időjárás egész évi szinten? Mert csak akkor gondolkodnék a Svájci odaköltözéssel,ha jobb az időjárása mint Angliának..
KINT élők jobban tudják mint amit az internet ír...
i
Idöjaras:sokszor juniusban is ho takarja a hegyeket,de ugye a völgyben ezt nem érezzük.Olyan szép amikor fent havas a tàj,lennt meg süt a nap,minden zöldellik.
Ha a Boden to mellett laksz a télböl nem sokat érzel,alig van hoesés.A nyàr viszont nagyon meleg,persze a to mellett ez is elviselhetö:)Esözés az gyakor tavasszal,és összel,
ma 16:01 vagyok..
Szóval ott is állandóan esik:( Akkor nem mennék oda élni,csak nyaralni amikor nagy melegek vannak...
mert itt Angliában csak szél és eső van...(a tél itt sem hideg)
Persze a vàros neve:Arbon.
Zürichtöl kb 50 km,pont a to mellett lakom:)De mellettünk lévö vàrosok:
Rorsach,St Gallen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!