Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mit vigyek magammal az El...

Mit vigyek magammal az El Caminora?

Figyelt kérdés
nyáron fogok indulni elsősorban az érdekelne, hogy ki mennyi cuccal megy. azonban ha van tanácsotok, vagy olyan élményetek ami segítségemre lehet akkor annak is örülnék, ha leírjátok.
2011. jan. 5. 00:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
23%

Bear Grylls csak egy kést és tűzkövet vitt magával, és keresztül ment az El Caminon!

Nem szoktál "Túlélés törvényei"-t nézni?

XD

2011. jan. 5. 08:56
 2/14 anonim válasza:
80%
szia. annyit tudok csak segíteni, keresd meg iwiwen: kis józsef szabadszállás. ö pár éve végigjárta, írj neki nyugodtan. pap. nagyon kedves. tőle kérdezhetsz bármit
2011. jan. 5. 09:02
 3/14 A kérdező kommentje:

Bear Grylls műsora megrendezett, valójában szállodákban alszik alatta és nem kint a vadonban. Szerinted vicces volt amit írtál? Vagy segített? egyik sem -.-

2. válaszolónak köszönöm, meg fogom keresni.

Ettől függetlenül, további válaszokat örömmel fogadok

2011. jan. 5. 10:15
 4/14 anonim ***** válasza:

Nem voltam még, de ha sokat kéne gyalogolnom, akkor szerintem jó sok pénzt vinnék, és útközben megvenném, ami éppen kell. Mert ha beraksz mindent, amire úgy érzed szükséged van, meg fogsz szakadni pár óra után.

Pénz víz élelem meg persze váltóruha és váltócipő!

2011. jan. 5. 11:11
 5/14 anonim ***** válasza:
Engeeeem!:-)
2011. jan. 5. 12:03
 6/14 A kérdező kommentje:
mesélj magadról :D
2011. jan. 5. 12:20
 7/14 Da puta madre válasza:
Egyedül indulsz? Engem érdekelne, ha nem akarsz egyedül menni. Hogy tervezed?
2011. jan. 5. 12:42
 8/14 A kérdező kommentje:
egy barátommal megyek, csak viccként válaszoltam az előzőnek, valójában nem keresünk utitársat. Azonban az eredeti kérdésre még nem igazán érkezett válasz, ugyh azt továbbra is várom.
2011. jan. 5. 13:46
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
én egy kényelmes hátizsákot, abban 2-3 váltófehérneműt, csere rövidgatyát, 1-2 pólót, vékony pulóvert és esődzsekit+sapkát. Ezen kívül egy strapabíró könnyű palackot, egy napi szendvicset, bicskát, fényképezőt és természetesen pénzt.
2011. jan. 5. 23:01
 10/14 anonim ***** válasza:

Bibliát:-)

jó van na.szandált vigyé de nagyon kényelmes,jó minőségűt,a hangulat miatt a hátizsák mellett oldaltarisznyát.fényképezőgép kötelező.bicska,fémbögre,bornyitóóó!!!érezzétek jól magatokat és ha visszazarándokoltatok írjátok meg a GYKra milyen volt;-)

2011. jan. 7. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!