Az oroszok utálják a magyarokat, vagy csak a magyarok utálják az oroszokat?
Ja, voltunk Erdélyben, Délvidéken ami több száz évig a mienk volt, és Trianon után a kisantant söpredéke rögtön nekifogott a magyarirtásnak. Ez valahogy kimaradt a szentbeszédedből. Szlovákiában, Romániában és Szerbiában napi rendszerességgel mentek az internálások, a magyar családok ok nélküli lemészárolása és a javaik kisajátítása, a kormányok meg tevékenyen asszisztáltak hozzá.
Ezek után ne csodálkozz, 44-ben a bécsi döntések után a magyarok picit bepöccentek, és ugyanezt adták vissza.
A honfoglalás előtt valóban éltek ott geták, gótok, meg rómaiak. Az ÓKORBAN bmag, nem a "modern és felvilágosult érában". Ráadásul se a gótok, se a rómaiak, se az illírek nem rendeztek ostoba ideológiák végett többmilliós népirtásokat. Töriórán oda kellett volna figyelni arra, amit a hülye tanár mond, aranyapám, nem a Pokémon Gó-t pöntyörgetni az okosteldzsódon.
Az értelmi fogyatékos itt te vagy, kis komám, undorító, ahogy mosod itt a vörös szennyest. Abban a rendszerben te még egy pajzán gondolat se voltál, de nagyon élteted itt a hős szovjet elvtársakat. Téged kellett volna Vorkutába kipaterolni ruha nélkül a mínusz harminc fokra, ha ennyire imádod őket.
Ezzel mosakodni meg, hogy "hádde a németek is esztet csinálták" meg sima érvelési hiba.
Innentől fogva még ennyire se tudom komolyan venni a csasztuskáidat. A mínuszt pedig helyből kaptad ismét.
31-es ràhibàztàl, mert bőven voltam mèg úttörő, jàrtam Zànkàn, Csillebércen, és még oroszul is tanultam.
Ja, meg OKTV-ztem töriből, mem is rossz eredménnyel.
Szóval a véleményem még mindog fenntartom :)
Úgy voltál te úttörő, ahogy én aszteroidabányász...ha éltél volna abban a korban, nem istenítenéd az elvtársakat mái napig. Nekik köszönhető, hogy Magyarország messzebb van a Nyugattól mint Makó Jeruzsálemtől, de segáz, jóságos Kádár apócskának hála jutott meleg sör és hideg virsli mindenkinek...
SZVSZ csak letöltötted a Red Alert-et valami kalózoldalról, nyomultál vele egy sort,aztán kijelented karakánul, hogy az oroszok olyan "kircsik", mert tudnak Apocalypse tankot meg Kirov reporting léghajót gyártani.
A mínuszt visszakaptad. Ez nekem is megy.
Hoppà Gyurcsók papa maga az? Ennyire érzi az auràmat? Sajnos a Budapest TV màr megszűnt :D
De ezek szerint én meg jóval fiatalabb vagyok a koromnàl, mert a kedves utolsó vàlaszoló làtatlanban ezt àllítja. Megyek, szòlok is a hivatalban, hogy sajnos hamis születési évszàmot írtak be, és valójàban nem is a 70-es években születtem :)
Ja, és ezek szerint minden amit megéltem akkor, azt csak àlmodtam :)
Apropò, tudja valaki, mi volt a neve annak a bizonyos szovjet tejaramellànak, aminek sàrgàs színű volt a papírja (picit hasonlított a lengyel Krówkàra, de ez szovjet volt). Az egyik orosz kislànytól kaptam akik szintén jàrtak ki kiràndulni a kiserdőbe a közeli laktanyàból (BP XVI. Ker). Keveredni nem nagyon keveredtek velünk, de azèrt mi gyerekek elvoltunk egymàssal. Olyan finomat azóta se ettem...
#35 az ugye megvan, hogy Putyin volt KGB vezető, aki a kommunista rendszerben szocializálódott? Ez látszik a külpolitikáján (Ukrajna, Szíria, stb.) és a belpolitikáján is (ellenzékiek, meggyilkolt újságírók, stb.)
De tényleg semmi köze az akkori csúnyarossz oroszokhoz :D
Igen Kérdező, én zsigerből utálom az összeset, mert idáig semmi pozitív benyomást nem tettek rám. Se történelmileg, se máshogy. A tagállamba kényszerítetteket meg ne keverd ide, ők alávetettként, kényszerből harcoltak az oroszok mellett, mi se önként és dalolva voltunk kommunista szatelitállam.
Mint írtam többször is, annak elsődlegesen a szovjetek az oka, hogy gazdaságilag és társadalmilag ennyire a béka segge alatt vagyunk, úgyhogy vastagon van miért utálni az oroszt, mái napig nem "javultak meg". Szerinted normális egy olyan ország, ahol koccanásos balesetet is úgy intéznek el, hogy szarrá verik egymást???
Oroszok - faék - űrsikló. Egyforma távol egymástól...
Biztos a civil lakosság leöldösését, kirablását, a nők megerőszakolását is parancsba adták nekik. Személyesen Sztálin bátyó állt mögöttük PPSh géppityuval, hogy "csináld,vagy lelőlek!"
Hagyjuk már ezt a szerecsenmosdatást, meg ezt a "parancsra tettem" hárítást. Ezt már Nürnbergben is elsütötték, és ott se vette be senki.
Ismersz 1-2 normális orosz embert. Whew! Tehát akkor az összes orosz normális, és mind megjavultak, ezek má' nem azok a csúnyarossz oroszok, akik negyvennégyben a fél lakosságot kiirtották meg elvitték málenkíj robotra :DDD
Szépségem,tetrótól tanultál érvelni? :D
SZVSZ te feljöttél ide a nagy orosz-imádatoddal, és azt várod, hogy veled együtt mindenki kánonban nyalja az orosz medve popsiját. Nos, nyet, barátocskám. Ha ilyenre vágysz, építs ki visszhangkamrát, ott majd bősz egyetértésben leszel saját magaddal, de ne várd már el pls hogy veled együtt mindenki hajbókoljon nekik.
Kérdezőt ám miért nem lehet lepontozni? Most rányomnék úgy pár (ezer) piros kezet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!